FUTBOL SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.

featured

FUTBOL SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.

Daha önce defalarca yazmış idik spora olan sevgimizi hele Dünyanın en büyük sermayeli futbolu bir başka sevmekteyiz.  Bir de bunun yanına son günlerde yaşanan başkanlık olsun mu olmasın mı tartışmalarına girdiğimiz aylarda. Futbol da yaşanan olaylar gerçekten de futbol aşkımıza bakış açımızın seyrini değiştiriyor o yüzden As Akyazıspor ile Karasuspor arasında maç sonunda yaşanan hiç de tasvip etmediğimiz birkaç kendini bilmez futbolcunun yaptığı olaylar ne bağlı bulunduğu kulübe yakışır nede maçı izlemeye gelen yüzlerce taraftarını. Futbol yerine sahte kabadayı gibi davranan futbol acizi kardeşimize,şimdi buradan soruyorum olaya karışan futbolcu kardeşlerime siz Karasuspor’u kendi sahasında 2-4 yendiğinizde nasıl karşılandınız herhangi bir darpla karşılaştınız mı tam aksine gerek Karasuspor’lu futbolcular gerek ise taraftar tarafından alkışlandınız buna bizzat ben şahidim.  Kısaca isim vermeden belirtiyorum o güzelim tesislerde yaptığın kabadayılık sizlere asla yakışmadı. Maç bitmiş saha içinde olan olmuş sizler tebrik yerine adeta mahalle savaşı yapan sorumsuz davranışınız ile sporda olmaması gereken düşmanlığı ateşlediniz.  Ne dersek diyelim bu davranışınızın asla tasvip görmez.

Şunu unutmayın ki spor kulüp camiaları ile ilelebet payidardır siz futbolcular ise gelip geçicisiniz sanmayın ki bu davranışınız kulübünüze yara verecektir.  Asla vermez As Akyazıspor her zaman Sakarya futbolunda var olacaktır hem de şerefi ile ama siz kendi camianız içinde bile bu yanlışınız ile hatırlanacaksınız maalesef gerçekler bunlar.

Gelelim 5 Mart Pazar günü oynanan ateş hattında ki maça Karasu Yalıspor ile Yeşilyurt Beldespor arasındaki maça başlama düdüğü ile maçın tatil edildiği ana kadar Sakarya futbol hakemlerinin yüz akı Gökhan Kahyacık deyim yerinde ise on numara bir maç yönetti taki 83’cü dakikadaki o faule kadar hakem gayet doğal olan kartlarına başvurdu siz Yeşilyurt futbolcuları ne yaptınız 2-1 mağlubiyetin vermiş olduğu eziklik ile maçı provoke etmek için her türlü entrikayı yaptınız ve sonunda başardınız da maçı tatil ettirmeyi becerdiniz olmadı 17 yaşındaki futbolcu Okan kardeşimize gelen pet şişeyi bahane edip can güvenliğimiz yok dediniz oysa sahada 20 den fazla polislerimiz görev yapmakta idi güvenlik sağlansa da sahayı terk etmeyi tercih ettiniz neyse bilindiği gibi gerisi ASKF ve Disiplin kurulunun işi

Sakaryada amatör futbol müsabakalarında son haftlar da bu olaylar çeşitli sahalarda olmakatadır. Hatta hakemlerimiz emniyet güçlerinin arabalarıyla kaçırılmaktadır. Bu olaylara artık daha fazla kötü sonuçlar doğurmadan bizi yönetenlerin el atması gerekmeltedir.

Play of’u  garantiliyen  Karasususpo ve Kocaalispor yanına bu haftaki maçların sonucununa göere  büyük bir ihtimalle Karasu güvenspor da katılmasıyla üç takımın kuzeyden katılmasıyla çok renkli  ve çekişmeli bir maçlara dahne olacağı beklenmektedir.

Temennimiz bu maçlarda sağ duyu hakim olurda sadece futbolu konuşuruz.

Kalın sağlıcakla

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!