FIRATSPOR U-19 İYİ GİDİYOR 4-3

featured

FIRATSPOR U-19 İYİ GİDİYOR 4-3

Sakarya U-19 Ligi play-off maçlarında başarılı olarak Sakarya’nı Türkiye U-19 Şampiyonası Kocaeli grubunda temsil eden Yenikent Fıratspor U-19 Takımı İzmit Seka Stadında Bolu Kıbrısçıkspor ile oynanan ilk karşılaşmadan 4-3 Galip ayrılarak şansını devam ettirdi. Bordo beyazlıların gollerinin 2’sini Ensar ve diğerlerini de Kubilay ve Taha ( Penaltıdan ) Kaydettiler. Son dakikaları gergin geçen karşılaşmada Bolu Kıbrısçıkspor takımında iki oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Yenikent Fıratspor Cumartesi günü saat 15.00’da İstanbul temsilcisi Çeliktepespor U-19 Takımı ile ikinci karşılaşmasına çıkacak. Teknik sorumlu Kadir Şirin alınan galibiyet sonrasında büyük sevinç yaşadıklarını Sancaktepe ile oynayacakları karşılaşmayı da kazanarak grup finali oynamak istediklerini söyledi.

Yenikent Fıratspor 4-3 Bolu Kıbrısçıkspor

Saha: Kocaeli M.Ali Kağıtçı

Hakemler: Murat Karaaslan, Mustafa Balkonoğlu, Fatih Özbek

Yenikent Fıratspor: İlkay** Berkay*** Semih** Ömer*** Berat** Taha** Enes** Can*** Kubilay*** (Hüseyin**)(Orhan**) Ensar*** A.Haktan** (Emre Bademli***)

Antrenör: Kadir Şirin

Bolu Kıbrısçıkspor: Atakan* Oktay** Onur** (İshak**) Bartuhan** (Serkan**) Serhat** (Samet**) Hakan (Dk.89 KK) Ramazan** Metin** Samet** Engin (Dk.66 KK)

Antrenö: Turgut Arslan

Goller: Dk.14-20 Ensar, Dk.30 Pen. Taha, Dk. 31 Kubilay (Yenikent Fıratspor), Dk.35 Samet, Dk.42-74 Hakan (Bolu Kıbrısçıkspor)

Kırmızkart: Dk.66 Engin, Dk.89 Hakan (Bolu Kıbrısçıkspor)

YeniKent Fıratspor kocaelide oynadığı Türiye şampiyonası 1. Kademe ilk maçında Bolu temsilcisi Kıbrısçıksporu 4-3 yendi.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!