FEYYAZ COŞTU BİR KERE

İYİ BAŞLADIK

Adliyespor karşılaşmasına çıkarken Sakaryaspor Teknik direktörü Deniz kolgu, futbolcuların maça motive olmaları için ne gerekiyorsa yaptı. Maç öncesinde futbolcularla konuşan Kolgu onlardan maçı almaları için söz aldı.

PENALTI KAZANDIK

Maçın 18. Dakikasında kalemizde golü gördük. Bu golden 2 Dakika sonra Burak Göksel ceza alanına girdi kaleci Erhan kendisini geçmeye çalışan Burak Göksel’i indirdi. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken hareketi nedeniyle kaleci Erhan’a da sarı kartını gösterdi. Ama atışı kullanan Feyyaz Aydil topu kaleciye nişanlayınca 1 Golden olduk.

SAKARYA’LI SEYİRCİYE KAPALI AMA !

Ankara Ostim Stadında oynanan Adliyespor-Sakaryaspor maçı Sakarya’lı seyircilere kapalıydı ama iş bilenin kılıç kuşananın misali sahalarda her zaman görmeye alıştığımız Sakaryaspor sevdalıları başta Amigo Ersin olmak üzere tribünlerde yerlerini nasılsa almışlar ve takımı yine desteklemeye devam etil.

PROTOKOL RAĞBET ETMEDİ

Sakaryaspor’un Ankara’daki bu önemli karşılaşmasına Ankara’daki bürokratlar ilgi göstermedi. Sakaryaspor kulüp başkanı Selahattin Aydın’ın yanında sadece Ankara Sakarya’lılar Derneği Başkanı İrfan çelik vardı.

FEYYAZ AYDİL HATASINI KAPATTI

Penaltıyı kaçıran Feyyaz Aydil maçın 25. Dakikasında sahneye çıktı ve Volkan Yılmaz’ın süper ortasına yükselerek kafayı çaktı ve beraberliği sağladı. Böylece hatasını da telafi eden Feyyaz Aydil sevincini hocası Deniz Kolgu’ya koşarak hocası ve arkadaşları ile paylaştı. Feyyaz’ın sevincine diyecek yoktu hani.

FEYYAZ COŞTU BİR KERE

Sakaryaspor’un beraberlik golünü atan Feyyaz coştu bir kere. 41. dakikada rakip sahanın gerilerinden kazanılan bir faul atışını Volkan Yılmaz kullandı. Havada süzülen topu gören Feyyaz yükseldi ve ikinci gol olarak ağlara gönderdi. Bu golden sonra Sakaryaspor birbirine kenetlendi ve sevinçlerini paylaştılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!