Fenerbahçe’den ve sakaryaspor dan Necdet Niş’e son görev.

Önceki gün  hayatını kaybeden Fenerbahçe ve Sakaryaspor eski teknik direktörlerinden Necdet Niş’in cenazesi, Marmara Üniversitesi Camisinde kılınan öğle namazından sonra Karaca Ahmet Mezarlığına defnedildi.

Sakaryaspor’u şampiyon yapan kadrodaki tüm futbolcuların hazır bulunduğu cenazede Fenerbahçe Spor Kulübün eski futbolcuları da katıldı.

Merhum Niş’in tabutunun üzerine Fenerbahçe ve Sakaryaspor bayrağı ve flaması serildi. Sakaryaspor başkan vekili Cihan Yıldıran, eksi yönetim kurulu üyesi Erkan Pizrenli  ve sakaryaspor  amigosu  ersin uysal  cenazeye katılanlar arasındaydı. Niş’e ayrıca Fenerbahçe kulübü ayrı bir tören düzenlendi. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen törene merhum Niş’in ailesi  Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, genel koordinatör Tamer Yelkovan, teknik direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya’nın yanı sıra eski futbolcular katıldı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!