Federasyon Kupası’nda rakipler belli oldu

featured

Federasyon Kupası’nda rakipler belli oldu

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. 22-26 Şubat tarihleri arasındaki organizasyonda Büyükşehir Basket’in rakibi Gelişim Koleji oldu. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Federasyon Kupası’nı Sakarya’ya getireceklerinin altını çizdi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın da yer aldığı Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. 22-26 Şubat tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliği yapacağı organizasyonda Büyükşehir Basket’in rakibi Gelişim Koleji oldu. Dev Adamlar bu maçı galibiyetle kapatması halinde Eskişehir Basket ile Afyon Belediyespor maçınının kazananıyla finale çıkma mücadelesi verecek. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Federasyon Kupası’nı Sakarya’ya getireceklerinin altını çizdi.

 

Mersin’den kupayla döneceğiz

Köse, “Federasyon Kupası’nın ilk ayağında grupta oynadığımız maçların tamamını kazanarak üst tura çıkmıştık. Ardından ligi de domine eden bir takım olduk. Sezon başından beri oynadığımız resmi maçlarda sadece 3 mağlubiyet aldık. Bu da bizim ne kadar iyi bir takım olduğumuz konusunda bazı gerçekleri gözler önüne seriyor. Ancak biz işimizi yine sıkı tutacağız. Heyecanlı bir organizasyon bizleri bekliyor. İnşallah Mersin’den kupayla döneceğiz” diye konuştu.

 

Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz

Köse açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Tabi ligin başında bazı hedefler koyarak başladık. Hamdolsun şuan her şey yolunda gidiyor. Hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzu yeni isimlerle güçlendirdik. Ligde de 22 hafta geride kaldı. Normal sezonun bitmesine de artık kısa bir süre kaldı. İnşallah bu yıl şampiyon olarak Basketbol Süper Ligi’ne adım atarak orada kalıcı olmak istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekibimiz ve sporcularımızla birlikte yol almaya devam edeceğiz.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!