EYMEN BEBEK’İ KAYBETTİK !

featured

EYMEN BEBEK’İ KAYBETTİK !

Tüm Türkiye’nin gündemine oturan ve SMA hastalığı ile mücadele eden Eymen Bebek hayata gözlerini yumdu. Uzun süredir hastanede tedavi gören ve Sakaryasporlu taraftarların hayata tutunması için çok büyük mücadele ettiği, çeşitli kampanyalarla hayata tutulmaya çalışılan Eymen Bebek maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Eymen’den gelen bu kötü haber Sakaryalıları oldukça üzdü. Acı haberi alan anne ve baba yıkıldı Bir süredir SMA hastalığı ile mücadele eden ve hayatını kaybeden Eymen bebeğin anne ve babası, acı haberi alınca büyük acı yaşadı.

Adapazarı’nda, SMA hastalığı nedeniyle tedavi gören, 561 bin dolar tutarındaki ilaçların alınması için kampanya düzenlenen 8 aylık Eymen Çapkın hayatını kaybetti.

Adapazarı’nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi. Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması amacıyla düzenlenen kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. İlaçların alınması için kampanya devam ederken, ilaçların alınması için gerekli para için yaklaşık 300 bin liranın eksik olduğu öğrenildi. Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen dün yaşamını yitirdi. Eymen’in ölümü büyük üzüntü yarattı. Neziha Çapkın hastanenin bahçesinde oğlunun elbisesini koklayıp ağlarken, baba Metin Çapkın ise yere oturarak ağladı. Metin ve Neziha Çapkın’ı yakınları ve hastane çalışanları teskin etmeye çalıştı.

TÜRKİYE SEFERBER OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay rahatsızlığı ile gündeme geldikten sonra tüm Türkiye’nin adeta seferber olduğu 6,5 aylık SMA hastası Eymen Çapkın, tüm çabalara rağmen tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Neziha ve Metin Çapkın çifti ise minik Eymen’in vefat haberini alınca adeta yıkıldı. Hastane bahçesinde sinir krizleri geçiren acılı anne ve babayı, yakınları güçlükle sakinleştirebildi. Minik Eymen, Karasu ilçesi Adatepe Köyünde bugün ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

HABER : Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!