EYMEN AŞKINA 5-0

featured

EYMEN AŞKINA 5-0

Ligde zirve yarışından kopmak istemeyen Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında konuk ettiği ligde zor günler geçiren Orduspor karşısında farklı galip gelerek iddiasını sürdürmeye devam ederken, Sakaryaspor’a 5-0 Yenilen Orduspor da matematiksel olarak Bölgesel Amatör Ligin yolunu tutmaya başladı. Cumartesi günü olmasına rağmen Eymen Bebek aşkına toplanan ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçğolu’nun da izlediği kalabalık bir seyirci topluluğu önünde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Sakaryaspor Coşkun Yılmaz’ın Hatrick’i ile 3-0 Önde kapattı. İkinci yarıda ise tribünlerin karşılıklı atışması maça damgasını vurdu. Durgun geçen dakikalar sonrasında Sakaryaspor iki gol draha buldu ve karşılaşmadan 5-0 Galip ayrıldı.

ORDUSPOR TESLİM OLDU

Sakaryaspor maçın ilk yirmi dakikasnda yine durgun bir futbol sergiledi. İlerleyen dakikalarda sağ ve sol kanatlardan akın geliştirmeye başlayan Sakaryaspor maçın 32. Dakikasında golle buluştu. Bu dakikada Erçağ  sağdan getirdiği topu çizgiden kaleye kesti, topla buluşan Coşkun Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 35. Dakikasında yine sağ kanattan Fikret’in taşıdığı topu çok iyi değerlendiren Coşkun kendisinin ve takımının ikinci golünü atmakta zorlanmadı. Maçın 38. Dakikasında yine Fikret getirdi Coşkun’a alda atü dercesine gönderdiği topu yine Coşkun bekletmeden kaleye gönderdi ve Sakaryaspor bu golle farkı üçe çıkarttı. İlk yarı bu skorla kapandı.

İKİNCİ YARIDA EĞLENDİK

Maçın ikinci yarısının başlarında Sakaryaspor rakibinin üzerine pek gitmemeye çalışırken oyunu rölantiye aldı. Bu durum karşısında Maraton Tribünü ile Numaralı B Tribünü arasında ilginç tezahüratlar başladı. Buna kale arkası açık tribün de katılınca ortaya çok hoş bir manzara çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuncu değişikliği maçın seyrini değiştirdi. Ataklarını tazeleyen yeşil siyahlılar maçın 78. Dakikasında Canberk’in ceza sahasına ortaladığı topa çok iyi yükselen Zafer Aydoğdu yine bildiğini yaptı va Sakaryaspor farkı 4’e çıkarttı. 88. Dakikada gelişen bir Sakaryaspor atağında topu önünde bulan Fatih Özçelik şık bir vuruşla sonucu da tayin etti ve Sakaryaspor karşılaşmadan 5- 0 Galip ayrılırken, Orduspor da matematiksel olarak Bölgesel Amatör Lige doğru yol almaya başladı.

 

MAÇIN KÜNYESİ

STAD : Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Çağdaş Altay*** Segah Tunçkol***İsmail İleri***

SAKARYASPOR: Bora *** Canberk***Zafer *** Aytaç *** Fikret *** Serdar Ümit *** (Dk.46 Ferhat), Hüseyin Altuğ*** Talha ***(Dk.74 Murat Hacıoğlu), Fatih*** Erçağ **** Coşkun *** (Dk.81 Mümin Aysever)

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

ORDUSPOR: Mert * Burak *Altan ** Özgen ** Tolga**(Dk.46 Arda), Murat **  Burak ** Emre Usta (Dk.79 Alihan), Asım ** Yasin *, Furkan Mızrak** (Dk.37 Oluş)

TEKNİK DİREKTÖR : Yok

GOLLER: Dk. 32 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk. 35 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.38 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.78 Zafer Aydoğdu, Dk.86 Fatih Özçelik (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 32 Gelişen Sakaryaspor atağında sağ kanatta Erçağ’ın çizgi üzerinden içeri çevirdiği topa ceza sahası içinde Coşkun vurdu ve top ağlara gitti.

Dk. 35 Gelişen Sakaryaspor atağında Fikret’in sağ kanattan çevirdiği topa arka direkte Coşkun Yılmaz vurdu ve gol.

Dk. 38 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Fikret’in ceza sahasına ortasında ön direkte Coşkun kafayı vurdu gol.

Dk. 78 Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Canberk’in ceza sahasına ortasına ceza sahası içinde Zafer Aydoğdu kafayı vurdu ve gol.

Dk. 86 Gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası dışında topu önünde bulan Fatih Özçelik güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!