ETİMESGUT HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ETİMESGUT HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sakaryaspor, Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı maçın çalışmalarına tek idmanla devam etti. Oyuncularınla idman öncesi toplantı yapan Teknik Direktör Deniz Kolgu, “Puan kaybı istemiyorum” talimatı verdi.

KAYIP İSTEMİYOR

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig2in 12’nci haftasında cuma günü evinde ağırlayacağı Etimesgut Belediye maçının hazırlıklarına sabah saat 10.00’Da yaptığı tek idmanla devam etti. Teknik Direktör Deniz Kolgu komutasında gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden Erhan, Efşan ve Tevfik dışında tüm oyuncular katıldı. Futbolcularıyla antrenman öncesi toplantı yapan Teknik Direktör Deniz Kolgu, oyuncularından evlerinde oynayacakları Etimesgut Belediye maçında kayıp istemediğini söyledi. Futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve isteği teknik heyetin de keyfini yerine getirdi. Sakaryaspor yarın da sabah 10.00’da yapacağı tek antrenmanla Etimesgut maçının hazırlıklarını sürdürecek

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!