Eşmespor’lu futbolcular iftarda buluştu.

featured

Eşmespor’lu futbolcular iftarda buluştu.

Eşmespor’lu futbolcular, teknik kadro ve yönetim kurulu Best Western Sakarya’da iftarda buluştu.

Geyve ilçesinin yeni kulüplerinden olan Eşmespor, Ramazan ayının feyzini yaşamak, birlik beraberliği taçlandırmak adına düzenledikleri iftar birlikteliğinde Adapazarı’nda Best Western Premier tesislerinde bir araya geldi.

İftara futbolcular, teknik ekip ve futbolcular ile kulüp başkanı Sinan Kervan, 2. Başkan Selahattin Avcı, Genel kaptan Murat Tiftik teknik patron Hasan Doğrusöz katıldı.

İftar öncesi kulüp başkanı Sinan Kervan kısa bir söz alarak; iftarımıza hoş geldiniz Allah kabul etsin , biz daha 2 yıllık bir kulüp olmamıza rağmen neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. 2 yıldır son haftalarda giden şampiyonluk önümüzdeki yıl bizim olacak, dedi

İftar birlikteliğinde Eşmespor’un eski futbolcuları da unutulmadı.Ercan Karataş, Fahri Budak ,Abdullah Anaç ve Şeyhvarmazspor ile anlaşan teknik adam Cumhur Öcal’da iftarda Eşmespor’u yalnız bırakmadı.

2.Amatör Geyve grubunda mücadele eden Eşmespor, Taraklıspor’un şampiyon olmasının ardından futbolcu ve yönetimin birbirinden kopmaması, sporcuların arkadaşlık dostluklarının pekiştirilmesi adına düzenledikleri iftarda sezonun istişaresi yapılarak hoş anlar geçirildi.

İftar sonrası Best Western Sakarya müdürü Levent Yılmaz,Eşmespor kafilesine oteli gezdirdi.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!