ESKİ FUTBOLCULARDAN DESTEK ZİYARETİ

featured

ESKİ FUTBOLCULARDAN DESTEK ZİYARETİ

Sakaryaspor’un Bayrampaşa Play-Off maçı hazırlıkları için kampa girdiği Rüstemler tesislerinde ziyaretçi sürprizi yaşandı. Sakarya Amatör ve profesyonel futbolunda uzun yıllar oynamış Teknik direktör Osman Özdemir döneminin efsane isimleri dün Rüstemler Tesislerine gelerek Osman Özdemir ile Sakaryaspor’lu futbolculara moral ziyaretinde bulundular. Demirspor’un eski futbolcuları Mesut Öztürk, Emrullah Kahya, Abdullah Kocabey, Alaattin Özmen, Osman İbrahimoğlu, Sakarya Karadenizspor eski futbolcuları Suat çokluk, İsmail Özüseven, Donatımspor’dan Ethem Kovan ve Şekerspor eski futbolcularından Recai Turan’dan oluşan ekip önce Sakaryaspor teknik Direktörü Osman Özdemir’i ziyaret ettiler. Ziyarette genellikle eski anılar paylaşılırken, konuk ekip Teknik Direktör Osman Özdemir ile Sakaryaspor’lu futbolculara başarılar dilediler. Ziyaretçiler ayrıca Tesislere boş gelmediler ve Teknik direktör Osman Özdemir’e çiçek buketi sunarken, yanlarında getirdikleri 1 Tepsi baklavayı sporculara hediye ettiler.

BAŞKAN GÜRSES TE ZİYARET EDİLDİ

Rüstemler Tesislerine ziyarette bulunan eski futbolcular daha sonra Kulüp binasında Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’i de ziyaret ettiler.Kulüp binasında ziyaretçileri kapıda karşılayan Başkan Gürses gelen konukları toplantı salonuna aldı ve eski günlerden konu açarak sohbet ettiler. Ziyaretçiler adına Mesut Öztürk Başkan Gürses’e çiçek takdim etti ve Sakaryaspor’a play-off’ta başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!