ERTUĞRUL AKGÜN’DEN DESTEKLERE TEŞEKKÜR

featured

ERTUĞRUL AKGÜN’DEN DESTEKLERE TEŞEKKÜR

Sakaryaspor, Harmanlıkspor ve Yıldız milli takım boks antrenörü Ertuğrul Akgün, çalışmaları boyunca kendilerine destek veren gazetelerin Spor müdür’lerine ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba’ya teşekkür plaketleri takdim etti.

YILDIZ MİLLİ TAKIM BAŞ ANTRENÖRLÜĞÜNE GETİRİLİYOR

Sakarya’nın eski milli boksörlerinden ve Sakaryaspor, Harmanlıkspor ile Yıldız Boks Milli takım antrenörü Ertuğrul Akgün Atatürk Parkındaki Hayrettin Değirmenci’ye ait Havuz Kafe’de bir kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Kahvaltı sonrasında bokstaki çalışmaları sırasında kendisine destek veren Sakarya Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ile basın olarak sürekli yanında olan Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Ali Fikri Aşık, Yeni Sakarya Gazetesi Spor Müdürü Cavit Dereli ve Sakarya halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’e birer teşekkür plaketi takdim etti. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Ertuğrul Akgün, “ çalışmalarım boyunca bana gerek imkanlar ve gerekse malzeme konusunda destek sağlayan Sayın İl Müdürüm Fatih Çelikel ile  Askf Başkanım Yaşar Zımba’ya ve beni gazetelerinde sürekli destekleyen spor müdürlerime teşekkür ediyorum. Milli Takımdaki başarılı çalışmalarım nedeniyle Türkiye boks  Federasyonu tarafından teşekkür belgesi verildi. Ayrıca Yıldız Boks Milli Takım baş Antrenörlüğüne getirileceğimin müjdesini aldım.. Bu Sakarya için sevindirici bir olay. Hepimize hayırlı olsun. “ Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!