ERTUĞRUL AKGÜN’DEN BASINA TEŞEKKÜR

featured

ERTUĞRUL AKGÜN’DEN BASINA TEŞEKKÜR

Sakaryaspor ve Boks Yıldızlar Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün başarıdan başarıya koşuyor. Milli Takıma yetiştirdiği Sakarya’lı genç boksörlerin dışında ayrıca Boks Milli Takım kamplarına Federasyon Başkanı tarafından bizzat davet edilen Ertuğrul Akgün geçtiğimiz haftalarda yine Boks Milli takım kampına katıldı. Kamp sonrasında ise Türkiye Boks Federasyonu Ertuğrul Akgün bu  kamp sırasında gösterdiği başarı nedeniyle Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kanalıyla kendisine teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Ertuğrul Akgün bu sevincini  Atatürk Parkı’nda bulunan Mado’da verdiği kahvaltıda Spor basını mensupları ile paylaştı ve kendisine destek veren basın mensuplarına hazırladığı teşekkür plaketleri takdim etti. Akgün ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına orada bulunan Spor şube Müdürü Murat Acar’a da Milli Takım forması hediye etti.Kahvaltılı toplantıda konuşan Ertuğrul Akgün çok eskilerden beri boks camiasının içerisinde olduğunu ve amacının Türk Boksuna önce hizmet vermek ve yetenekli genç boksörler yetiştirmek için mücadele vermek istediğini söyledi. Toplantı sonunda ise Ertuğrul Akgün ile basın mensupları birer hatıra fotosu çektirmeyi de ihmal etmediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!