Erenlersporun Minikleri Sertifikalarını Aldı

featured

Erenlersporun Minikleri Sertifikalarını Aldı

 Erenlerspor Futbol Yaz Okulu Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

 Erenlerspor Futbol Yaz Okulu düzenlenen sertifika töreni ile 220 minik sporcu sertifikasını aldı. Minik sporcular Erenler Futbol Yaz okulunda Antrenörler Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan nezaretinde çalışmalarını tamamladı. Minikler Sertifikalarını Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, TFF Sakarya İl Temsilcisi Ali Arslan, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel, Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk ve Erenlerspor AS Başkanı Ahmet Özgedik’in elinden aldı.

Profesyonel Kulüplere Örnek Altyapı Çalışması

Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı Erenlerspor ’un göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı yönetim ve teknik kadroyu tebrik etti. Kıratlı konuşmasında “ Erenlerspor her türlü desteği hak ediyor çünkü Erenlerspor tarihi başarıların altına imza atıyor. TFF U19 Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikinci olan, TFF U12 Sakarya ligi finalinde Sakaryaspor’u yenerek Sakarya şampiyonu olan yine U12 kategorisinde Kartepe Uluslararası Futbol Turnuvasında üçüncü olan kulübümüz her yıl profesyonel futbola yeni genç yıldız adayları kazandırıyor. Türkiye’de birçok profesyonel kulüplere dahi örnek olabilecek bir alt yapı çalışması olan Erenlerspor ‘un Başkanını yönetimini ve tüm teknik kadrosunu canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyor, yaz futbol okulunu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan çocuklarımızı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu

Yetenekli futbolcular Türk Futboluna Kazandırılıyor

Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk yaptığı kısa selamlama konuşmasında Erenlerspor’a katkılarından dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ederek, “Hedefimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak, yetenekli olan sporcularımızı da Türk futboluna kazandırmak. Tüm sporcularımızı aldıkları başarı sertifikalarından dolayı kutluyorum” dedi.

1-3 2-3 3-2 4-5 5-5 6-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!