ERENLERSPOR’UN DEPLASMAN BASKINI 2-0

featured

KARASU GÜVENSPOR: 0-ERENLERSPOR: 2

ERENLERSPOR’UN DEPLASMAN BASKINI 2-0

Karasu Sentetik sahada oynanan Süper amatör karşılaşmasında zirve mücadelesi veren Karasu Güvenspor oynadığı kötü futbolla taraftarlarına güven veremedi ve sahasında aldığı hiç umulmadık bir yenilgi ile sahadan 2-0 Mağlup ayrıldı. Kötü bir futbol oynayan Karasu Güvenspor’a karşı Erenlerspor henüz maçın 3. Dakikasında Nuri’nin golü ile 1-0 Öne geçti. Maçın 36. Dakikasında Mustafa farkı ikiye çıkartan golü attı ve ilk yarı 2-0 Erenlerspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Karasu Güvenspor gol için yüklendi ama sonuç alamayınca karşılaşma da ilk yarıda atılan 2 golle 2-0 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Karasu Sentetik

HAKEMLER: Rahmi Utku Kocaer, Furkan Kocayıldız, Emirhan Sallıtepe

KARASU GÜVENSPOR: Harun, Özgür, Nihat, Ahmet, Hakan (Usame), Cihan (Cavit), Hakan Bulduk, Doğukan (Ozan), Savaş, Muhammed, Bünyamin

ANTRENÖR: Talip Toprak

 

ERENLERSPOR: Samet, Selçuk, Özgür, Nuri, Berkan, Mustafa, Ensar (Sefa), Oğuzhan, Bahadır (Metehan), Erdi, Fetullah (Oğuzhan)

ANTRENÖR: İsmail Küçük

GOLLER: Dk.3 Nuri, Dk.36 Mustafa (Erenlerspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!