ERENLERSPOR ALT YAPISI KAPIŞILIYOR

featured

ERENLERSPOR ALT YAPISI KAPIŞILIYOR

Sakarya Amatör futbolunda alt yapısıyla önemli bir yeri bulunan Erenlerspor futbolcu yetiştirmeye devam ederken, gruplarda oynayan takımları takip eden diğer kulüpler de beğendikleri futbolcuları kadrolarına dahil etmeye devam ediyorlar. Son olarak Erenlerspor’da 98 Doğumlu 3 ve 99 Doğumlu 1 Futbolcu Gölcükspor kadrosuna dahil edildiler.

MENAJER SERDAR ŞENER İDDİALI ÇALIŞIYOR

Demirspor alt yapısının grup maçlarını uzun zamandır takip eden Gölcükspor yöneticileri bu sporcuların menajerleri Serdar Şener ile yaptıkları görüşmeler sonrasında 99 Doğumlu golcü futbolcu Atakan Utku ile 98 Doğumlu Samet Şahin, Yunus Yurduseven ve Emirhan Odabaşı isimli futbolcularla anlaşmak istediklerini söylediler. Futbolcu gençler ve Menajerleri Serdar Şener yapılan görüşmeler neticesinde Gölcükspor’la anlaşma yaptılar ve bundan böyle Gölcükspor forması giyecekler. Öte yandan Menajer Serdar Şener yaptığı açıklamada Gölcükspor’la yapılan anlaşmada futbolcuların Gölcükspor’dan sonra başka kulüplere yapılacak oyuncu transferlerinde Gölcükspor’un söz konusu ödemelerin % 25’ini  Erenler spor’a ödemeyi taahhüt ettiklerini söyledi

Erenlerspor U-19

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!