Erenlere 1968 model fren 0-0

Erenlere 1968 model fren 0-0

Stad Erenler

Hakemler Levent Gümüşdere Ferhat Alkan Hasan Satır

Erenlerspor Enees *** Batuhan ** Erdi *** Nuri * Furkan * Faruk ** ( emre Aysu**) Çağrı **( Samet **) Oğuzhan *** Ümit Tale * Fetullah ** Furkan **

Antrenör İsmail Küçük

Pamukova 1968 M.İlker **** Halit *** Eser *** şafak ** ( Ahmmet **) Muhammed *** Aykut *** Aydın *** Özkan * Mürsel ** Emre ** A.Kadir ** ( Göksel *90+1KK)

Antrenör Mehmet Atmaca

Erenlerde ikinci yarının en başarılı takımları arasında olan Erenlerspor Pamukova 1968 engeline takıldı. 0-0. Karşılıklı ataklar halinde gecen mücadelede Erenler 25 Dakikada Ümit tale ile yüzde yüz bir golü kaçırdı. Talenin aşırtması üst direkten dışarı gitti. İkinci yarıda bu kez 54 de Pamukova Aydının aşırtması ile net bir golü auta attı. Karşılaşma biterken Pamukova defansının ters vuruşu ağlara giderken günün başarılı ismi M.İlker son anda topu müthiş bir refleksle kornere çeldi. Karşı atakta bu sefer Erenler kalecisi Enes buna benzer bir gollük atağı önledi . Maç biterken orta hakem yanlış bir kararla tehlike oluşturabilecek bir Pamukova atağını el var gerekçesiyle kesince Göksel itirazına hakemden kırmızı çıktı. Karşılaşmada biraz sonra 0-0 bitti.

IMG_9958

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!