ERENLER’DE PENALTILAR KONUŞTU 5-6

featured

ERENLER’DE PENALTILAR KONUŞTU 5-6

Sakarya 1. Amatör Kümeden Süper Amatör’e çıkan takımların karşılaştığı  ve amatör futbolun sponsoru Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına oynanan “ Başkanlık Kupası “ futbol karşılaşmalarının yarı final müsabakasında Akartepespor ile Hendek Gençlik takımları Erenler sentetik sahada karşı karşıya geldiler.

KALECİ TARIK GÜNÜN ADAMI OLDU

Maçın ilk yarısı karşılıklı atılan iki penaltı golü ile 1-1 Berabere sonuçlandı. Maçın 7. Dakikasında Faruk penaltıdan Hendek Gençlik’i 1-0 Öne geçirdi. Maçın 12. Dakikasında Akartepespor Furkan’ın yine penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı ve ilk yarı bu gollerle 1-1 Berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında Akartepespor yine penaltı atışı kazandı ama İbrahim’in penaltı atışını Hendek Gençlik kalecisi Tarık kurtardı ve karşılaşma 1-1 Sona erdi. Sonucu seri penaltı atışları belirlerken Akartepespor’un kullandığı penaltı atışını yine kaleci Tarık çıkartınca Hendek Gençlik 6-5’lik skorla final oynama hakkını kazandı.

HABER: Ömer Feyyaz ÇELEBİ

AKARTEPESPOR- HENDEK GENÇLİKSPOR:5-6

STAD: Erenler

HAKEMLER: Ugur Muslu, Önder Demir, Nihat Mendeş

AKARTEPESPOR: Çetin, Tolga( Özgür) Biro l,Furkan,Serhat, Remazan (Alihan) Uğur, Furkan Çaner İlaçen, İbrahim, S.Emre

ANTRENÖR: Aydın Özmert

HENDEK GENÇLİKSPOR: Tarık, Çağlar, Orhan, Kudret, Addremane, Uğur (Özkan)Ali, Selçuk, Levent, Fatih, Faruk

ANTRENÖR: Şener Gürsel

GOLLER: Dk 7 Faruk  (H.Gençlik) Dk 12 Furkan (Akartepe)

PENALTILAR: Birol. S.Emre. Özgür. Çaner (Akartepe)Levent, Ali, Orhan, Fatih, Faruk(H.Gençlik)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!