ERENLER’DE GOL DÜELLOSU SAKARYA’NIN: 6-5

featured

ERENLER’DE  GOL DÜELLOSU SAKARYA’NIN: 6-5

İki hafta önce Erenler’de oynanması gerekirken, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Sakarya Bayan Futbol- Düzce Gençlik Hizmetlerispor Bayanlar ligi futbol karşılaşması Erenler sentetik sahada oynandı ve 90 Dakika boyunca toplam 11 Gol atılırken, Sakarya Bayan Futbol takımı eksik maçını tamamlayarak 28 Puanlı Gölcük   Harbişspor takımı ile ilk iki yarışını aynı puanla sürdürmeye devam ediyor.

İLK YARIDA 4 GOL ATILDI

Maçın 12. Dakikasında Sakarya bayan Futbol bir penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Fatma topu ağlarla buluşturdu ve Sakarya 1-0 Öne geçti. Maçın 27. Dakikasında Esra’nın harika golüyle fark ikiye çıktı. Düzce Gençlik Hizmetlerispor maçı bırakmaya niyetli görünmüyordu ve nitekim 36. Dakikada bir kontratakta Arife attığı golle farkı bire indirdi 2-1. İlk yarının son dakikası oynanırken Elanur ceza alanının dışından topu sert bir şekilde kaleye gönderdi ve rakip savunmaya da çarpan top gol oldu ve Sakarya Bayan Futbol ilk yarıyı 3-1 Önde kapadı.

DÜZCE GEÇ AÇILDI

Maçın ikinci yarısına Sakarya golle başladı 47. Dakikada takımın golcüsü Esra farkı üçe çıkartan golü attı 4-1 Düzce 49. Dakikada Bere ile bir gol buldu 4-2.  Maçın 52. Dakikasında Yine Elanur kendisinin ikinci takımının 5. Golünü attı ve fark tekrar üçe çıktı. Maçın 60. Dakikasında Fatma harika bir gol attı ve bu defa fark 4’e çıktı. Bu golden sonra Düzce Gençlik Hizmetlerispor  geç te olsa açıldı ve golleri de ardı ardına geldi. Maçın böyle biteceği sanılırken 70. Dakikada Goncagül, 87. Dakikada canan ve 90. Dakikada da Berre’nin golleri Düzce’ye yetmedi ve karşılaşma da 6-5 Sakarya Bayan Futbol takımının galibiyeti ile sona erdi.

SAHA : Erenler sentetik

HAKEMLER : Hüseyin Kaçar*** Tayfun Güz*** Bahadır İleri***

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Damla Nur*** Melis*** Burcin*** Bahar***( Hagihan*** ) Edanur*** ( Selin ( Dk. 83 ) Özlem*** Elanur*** Evren*** ( Miray Dk. 81 ) Pelin nur*** Fatma*** Esra***

ANTRENÖR : Vefa Çelebi

DÜZCE GENÇLİK HİZMETLERİSPOR : Eda*** Tuğba*** Özlem*** Ayşegül*** Arife*** Büşra*** Halenur*** Bere Zeynep*** Nihal** ( Yasemin*** ) Goncagül*** Canan***

ANTRENÖR : Tolga Mutlu

GOLLER : Dk. 12-60 Fatma Dk. 27-47  Esra Dk. 45- 52 Elanur ( Sakarya ) Dk. 36 Arife Dk. 49 Berre Dk. 70 Goncagül Dk. 87 Canan Dk. 90 Berre ( Düzce )

bayan ens (1) bayan ens (2) bayan ens (3) bayan ens (4) bayan ens (5) bayan futbol DSC_0462

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!