ERENLER SAHASINDA OLAY VAR

featured

Sahayı bastılar

Hendekgençlikspor Ç.Bekirpaşaspor karşısında 2-1 yenik duruma düşünce cezalı olduğu belirtilen ve sahada takımının kenar yönetiminde yer alamayan  Antrenörü Şener Gürsel son dakika içinde tribünlerden tel örgülerin üzerinden sahaya atlayarak maçın hakemlerine saldırdı.

Antrenörün ardından 2 taraftar daha sahaya atladı ve hakemleri darp etmek istediler. Az sayıdaki güvenlik güçlerinin müdahalesini hiçe sayan Şener Gürsel’i zorla saha dışına çıkarmak bir türlü mümkün olmadı.

Atilla Karaoğlan’ın bacak arkasına tekme atıldığı, yardımcı hakem Hakan Adlı’yada aynı şekilde tekme vurulduğu belirlendi.

Hakem odasının önünden taşkınlıklarına devam eden antrenör Şener Gürsel bir türlü sakinleşmedi ve “ Ali Arslan buraya gelmeden gitmem beni de kimse götüremez “ şeklinde tehditler savurarak Futbol il temsilcisine ağır küfürler ederek basın mensuplarına “ Bunları yazın, yazmazsanız sizden de hesap sorarım” dedi.

Hendekli taraftarların basın mensuplarına küfürler ettiği kargaşada terbiyesiz bir kişi basın mensuplarına el hareketleri yaparak “ Al buda size” dedi.

SASKF başkanı Yaşar Zımba olayları anında kınadı ve “Bizim olduğumuz yerde bu gibi olarları yapanlar bir daha sahalara giremezler. Bu olayın içindekilerin lisansları dahi iptal olacak” dedi.

 

OLAY

IMG_6683 IMG_6686 IMG_6687 IMG_6729 IMG_6731

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!