Ercağ Ateşledi ,Çoşkun bitirdi

Ercağ Ateşledi ,Çoşkun bitirdi

Sakaryaspor maç öncesi duygusal anların yaşandığı bir maçı deyim yerindeyse elini kolunu sallaya salaya kazandı. Yedide yedi ,maçın içinden çıkan önemli bir futbol notu. Sakaryaspor  saha içine ve saha dışaına taşınan duygu selinin uyuşukluğunu ilk 25 dakikadan sonra üzerinden attı.

Ercağın futbol ateşi içindeki fitili ateşleyen adam olarak bu süreçte ön plana çıktı. Ercağ ortaladı olması gereken yerde olan golcü Çoşkun attı.

Fikret ortaladı  yine golcü sahneye çıktı. Devre biterken bir kez daha Ercağ devreye girdi ,golcü yine olması gereken yerden ikramları boş çevirmedi.

İkinci yarı dada ilk yarıda işini erken gören ev sahibi tokluğu yaşayan bir Sakaryaspor 75 dakikayı devirdi. Bu dakikadan sonra Zafer  devreye girdi.

Bitişte ise Fatihin ayaklarının izleri vardı. Sakaryasporda işler iyi gidiyor. Osman hoca daha seyretmediğimiz  oyuncu grubuna mesela Apturahman Canlıya ,mesela Mücahit Çakıra ne zaman şans tanıyacak acaba. Hep aynı oyuncu değişiklik filmini seyretmekten bıktık. Fazla söze gerek yok. Bu maçın içinden çıkacak çok fazla futbol dersi yok.

Ordu zorunlu nedenlerle bu ile gelen en genç üçüncü lig takımı. Onlar bala odaklanmışlar.  Kalın sağlıcakla.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!