ENGELLERİ YIKTILAR

ENGELLERİ YIKTILAR

Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen ’15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Anma’ özel sporcular atletizm şampiyonasına Sakaryalı Özel Sporcular damgasını vurdu.

Türkiye genelinden toplam 1500 özel sporcunun katıldığı şampiyonaya, her kulüp ikişer sporcuyla katılım gösterdi. Nilüfer Özen Aslantepe ve Abdulkadir Demirağ’ın antrenörlük yaptıkları 3 kulüp ve 6 sporcuyla mücadele eden temsilcilerimiz, toplam 11 madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

Şampiyonada başarı gösteren kulüp ve sporcularımız:

Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü

  • Tarık Yılmaz; Cirit atma büyükler – Altın Madalya
  • Abdullah Pirinç; Disk atma büyükler – Altın Madalya ve

Gülle atma – Bronz madalya

Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik ve spor Kulübü

  • Cengiz Aydın; 100 metre ve 200 metre – Altın Madalya
  • Sercan Yeğit; 400 metre ve 800 metre – Gümüş Madalya

Doğa Otizm Geçlik ve Spor Kulübü

  • Okan Yılmaz; Gülle atma ve cirit atma gençler – Altın Madalya
  • Mücahit Gülşan; 100 metre ve 200 metre Down sendrom – Gümüş Madalya

Büyük başarıyla sonuçlanan şampiyona sonrasında antrenörlerimizden Nilüfer Özen Aslantepe;

‘’Turnuvada elde ettiğimiz madalyaların yanı sıra sporcularımızdan cengiz Aydın’ın Atletizm Milli takımından davet almış olması mutluluğumuzu katladı. Sporcularımıza ve destekleyicilerimize teşekkür ederim’’ şeklinde açıklama yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Abdulkadir Demirağ ise;

‘’Turnuvadan birinciliklerle dönmek çok bizi çok sevindirdi. Bu sevincin nedeni yalnızca turnuva birincisi olmak değil, imkan verildiğinde engelli bireylerin yapabileceklerini de kanıtlamış olmak. Şampiyon olan sporcularımızı tebrik ederken, sporcularımızın her zaman yanlarında olan Arifiye Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Rami Murat Topuz ve sosyal etkenlik sorumlumuz Ali Öztürk’e teşekkürlerimi sunarım. Madalyalarımızı engel tanımayan tüm özel insanlara armağan ediyoruz’’ açıklamasını yaptı.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!