Engel tanımadan spor yapıyorlar

featured

Engel tanımadan spor yapıyorlar

Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Aşkın Şentürk ve Koordinatör Adnan Arman , 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, kendilerine göstermiş olduğu ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

Sakarya Görme Engelliler Kulübü Başkanı Aşkın Şentürk ;  2016 yılında Yüzme, Atletizm ve Judo 10 altın, 9 gümüş ve 4 bronz madalya elde ettik. Bu başarıları elde etmemizde en büyük pay başta  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve il müdürlüğümüz personelidir. Bizlere desteklerinden dolayı 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle kendilerine teşekkür ziyareti yaptık. “ dedi.

 

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Aşkın Şentürk ve Koordinatör Adnan Arman’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duydum. Engel tanımadan spor yapan Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum , diyerek günün anlam ve önemi anısına başkan Şentürk’e çiçek verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!