Gençler Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

featured

Gençler Atletizm Yarışmaları Sona Erdi

Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkek kategorileri Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmaları Sakarya Atatürk Stadı’nda yapıldı.

Yapılan yarışmalar sonunda genç kızlar kategorisinde Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi topladığı 509 puanla İl birincisi olurken, Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi 419 puanla ikinci, Satso Ticaret Meslek Lisesi 397 puanla üçüncü, Atatürk Anadolu Lisesi ise 202 puanla dördüncü oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise Fatih Endüstri Meslek Lisesi 500 puanla birincilik kupasının sahibi oldu. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 438 puanla ikinci, Sakarya Spor Lisesi 435 puanla üçüncü, Mithatpaşa Anadolu Lisesi ise topladığı 415 puanla İl dördüncüsü oldu.

Dereceye giren okulların kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel verdi.

Verilen kontenjana göre genç erkekler kategorisinde İl birincisi olan Fatih Endüstri Meslek Lisesi ve genç kızlar kategorisinde ilk iki sırayı alan Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hacı Zehra Akkoç Kız Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı

1 2 3 4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!