EMEKLERİN TACI

featured

EMEKLERİN TACI

Geçtiğimiz yazdan içinde bulunduğumuz ilkyaza kadar yapılan transferler, antrenmanlar, hazırlık maçları, galibiyetler, mağlubiyetler, gidilen deplasmanlar, içerde toplanan yüz binlerce taraftar, yapılan trilyonlarca masraf…Sakaryasporlular’ın bu bir senede sarf ettiği emeği daha nice kelimeyle anlatmak yetmez. Geldi çattı hasat günü. Gözlerde dolu bekleyen gözyaşlarının sevinçle mi hüzünle mi akacağı bu Pazar İstanbul Olimpiyat’ta belli olacak.

 

Bayrampaşa karşısındaki izlediğimiz Sakaryaspor bizi öylesine umutlandırdı ki bu iş bu sene olacak kesinliğine ramak kaldı…On binlerce Sakaryaspor taraftarı İstanbul’a göç etmek için şimdiden hazırlığa başladı.

Sakaryasporlu futbolculara ve teknik heyete sadece o yıkılmaz tribünden el almak, güç almak kaldı.

Bugün kötü şeyler yazmayacağım. O yüzden bu yazıda Sakarya milletvekillerinden, onların ilgisizliğinden, Sakarya’nın lobisizliğinden, stad değişikliğinden bahsetmeyeceğim.

Bugün emeklerin tacı, güneşte ışıl ışıl parlayan o kupanın yeşil siyah formaya ne kadar yakışacağından dem vuracağım. 88’de Oğuz’un ellerindeki Türkiye Kupası’na nasıl yakışmıştı o forma? Bunu duyan üçüncü lig kupası Sakaryaspor’a varmak için kur yapmaya başladı. Alımlı bakışlar, narin bir duruş ve o dudaklardaki tebessüm… Yeşil siyahın kollarında mutlu mesut bir akşamı, ne olur çok görmeyin o kupaya!

Sakaryaspor gibi gözlerin sürekli aradığı bir takımın 4. Lig seviyesinde geçirdiği dört yıldan sonra gelecek bir şampiyonluk şüphesiz diğer takımların yaşayacağı sevinçten farklı olacaktır.

Artık son adım, o son top, son çığlık ve son tezahürat:

Ne de çabuk geldi o büyük gece

Ne de çabuk geldi o büyük gece

Bekliyorlar bizi Çark Caddesi’nde

Bekliyorlar bizi Çark Caddesi’nde

Şampiyon olunca kırk gün kırk gece

İnleyecek Türkiye Sakarya diye.

Lütfen melodiyle okuyun. Şampiyonluk sonrası ilk yazıyla görüşmek üzere.

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!