ELAZİZ BELEDİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ELAZİZ BELEDİYE  HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü Sakarya Atatürk Stadında Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarına Rüstemler Tesisleri 2 Nolu sahasında yatığı antrenmanla başladı. Saat 13.30’da başlayan antrenmana Sakaryaspor sakatlığı süren Cihan’ın dışında tam kadro katılırken cezası af edilen Ferhat Yazgan da antrenmanda yerini aldı. Antrenmanda küçük bir sakatlığı söz konusu olan Serdar Ümit uzun süre yardımcı antrenörle düz koştuktan sonra antrenmanı yarıda bırakarak tesislere gitti. Serdar Ümit önemli bir şey olmadığı ve bundan sonra antrenmanlara düzenli olarak katılacağını söyledi.

MORALLER YERİNDE

Antrenmana başlarken Teknik Direktör Osman Özdemir futbolcularla kısa bir hafta başı konuşması yaptıktan sonra futbolcular Ali Gürsel nezaretinde ısınma yaptılar. Daha sonra üçerli gruplara ayrılan futbolcular düz koşu yaptılar. Düz koşu sonrasında üç gruba ayrılan futbolcular topla kontrol pas çalışması yaptılar. Yine gruplar halinde düz koşu yaptıktan sonra tekrar topla çalışan Sakaryaspor’lu futbolcularda geçtiğimiz Pazar günü alınan galibiyetin getirdiği mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!