EKREM KARABERBEROĞLU TESİSLERİ HEYECAN YARATTI

EKREM KARABERBEROĞLU TESİSLERİ HEYECAN YARATTI

Sakaryaspor alt yapısı modern bir tesise kavuştu ve maça çıkan futbolcular olsun, onları izlemeye gelen sporcu velileri olsun rahat ettiler. Daha önceki senelerde Rüstemler tesislerinin çamur sahalarında mücadele etmek zorunda kalan alt yapı takımları artık modern bir tesiste spor yapma imkanını buldular.

ALT YAPIDA ÇİÇEKLER AÇTI !

Cumartesi günü oynanan U-14 ve U-15 maçlarını izlemeye gelen sporcu velileri ve sporseverler büyük bir rahatlıkla maçları izlerlerken, Sakaryaspor Gelişim ligi takımları ile karşılaşmak üzere Ekrem Karaberberoğlu Tesislerine gelen Darıca Gençlerbirliği U-14 ve U-15 takımları da böyle bir tesiste maç oynadıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler ve zaman zaman tesislerde hatıra fotoları çekmeyi de ihmal etmediler. Müsabakalar sırasında tesislerle ilgili görüşlerini aldığımız Teknik sorumlular ve sporcuların velileri bu tesisleri genç sporculara kazandıran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da da teşekkür ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!