Efecan Engel tanımadı ve 3 kez Türkiye 2’ncisi oldu

featured

Efecan Engel tanımadı ve   3 kez Türkiye 2’ncisi oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) 2017 Faaliyet Programında yer alan Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası sona erdi.

Mersin’in ev sahipliğinde Olimpik Yüzme Havuzumuzda gerçekleştirilen 27 İlden 120 sporcunun mücadele ettiği Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası tamamlandı.

Mersin’de yapılan Yüzme Şampiyonasında Efecan Ediz , 4 dalda 3 kez Türkiye 2.si oldu. 3 Madalya ile Mersin’den ayrılan Efecan Ediz , Sakarya T2S Kulüp Başkanı Tülün Hoşcan ve Antrenörü Gökhan Çolak ile birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti. Çelikel, Efecan ile yakından ilgilendi ve kendisine hediye vererek başarılarının devamını diledi.

Sakarya T2S Kulüp Başkanı Tülün Hoşcan ve Antrenör Gökhan Çolak , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedefimiz Efecan’ın milli takıma yükselmesidir “ şeklinde konuştular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!