ECZANE KOŞUTAN HİZMETİNİZDE

featured

ECZANE KOŞUTAN HİZMETİNİZDE

Sakarya Amatör Futbolcular Derneği yönetim Kurulu üyesi ve Sakarya Futbolunun önemli isimlerinden İbrahim Koşutan’ın kızı Sema Koşutan’ın sahibi olduğu Eczane Koşutan görkemli bir açılış töreni dualarla hizmete girdi.

MUTLULUKLARI PAYLAŞILDI

Dilmen Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 55’ noda Yaptaş Halı sahanın karşısında faaliyete giren Koşutan Eczanesinin açılış törenine Sakarya Rumeli Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Ahmet Bayraktar, Sakarya Amatör Futbolcular derneği Başkanı Ömer Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı zeki Öztürk, Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız. Sakarya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık, Serdivan belediye Başkan yardımcısı Servet Karaoğlu katılarak Eczanenin girişine kurulan kurdeleyi okunan dua sonrasında hep birlikte kestiler ve çalışı gerçekleştirdiler. Açılış sonrasında Koşutan Ailesinin mutlulukları gözlerinden okunurken, açılışa katılanlar da Koşutan Ailesinin bu sevinçlerini kendileri ile yaptıkları sohbetlerle paylaşmak fırsatını buldular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!