DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

featured

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

Spor Toto 3. Ligde dolu dizgin yoluna devam eden temsilcimiz Sakaryaspor, ligin 30’ncu haftasında 19-04-2017 PAZAR bugün saat 15.00’da  kendi sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurduspor müsabakası hazırlıklarını sürdürüyor. Ekibimiz bu günkü müsabakadan da 3 puanla ayrılarak yükselişini sürdürmek istiyor.

SERİYE DEVAM

Ligde üst üste oynadığı 8 maçtan 8 galibiyet elde ederek zirve takibini sürdüren yeşil-siyahlılar, bu haftaki Tarsus İdmanyurduspor müsabakasından da 3 puanla ayrılarak seriyi sürdürmek. 9’da 9 için çalışan temsilcimiz, bugün taraftarının da desteği ile zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

“ İSTİKRARI ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ “

Teknik Direktör Osman Özdemir, yakalanan istikrarı şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini söyledi Göreve geldiği günden itibaren  hesaplarını tek maç üzerinden yapan  Özdemir hem açıklamalarında, hem de çizdiği yolda iddialı konuşmaktan mümkün olduğu kadar uzak duruyor.

OSMAN ÖZDEMİR TEMKİNLİ YAKLAŞIYOR

Ligde önemli bir çıkış yakalayan ve üst üste 8 maçta 24 puan toplayan Osman Özdemir, yarın saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Tarsus maçıyla bu oranı 9’da 9 yapmak istiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Özdemir, “Daha çok işimiz var” dedi. Diyarbekir galibiyeti ile bu ligin üstünde bir takım olduklarını gözler önüne seren Sakaryaspor’da ise moraller hayli yüksek. Teknik Direktör Özdemir ise, “Oynanmamış maç, kazanılmış maç değildir. Bu durum bizi havaya sokmasın” diyerek futbolcularını sürekli uyardı.

TARSUS’U ELİ BOŞ GÖNDERELİM !

Sakaryaspor, evinde oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçına hazır. Ligde fırtına gibi esen ve 8’de 8 yapan yeşil-siyahlı ekibimiz, Tarsus’u da evine eli boş göndererek galibiyet serisini sürdürmeyi arzuluyor.

FİKRET KART CEZALISI

Sakaryaspor, yarın evinde konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarını tek itdmanla tamamladı. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde çıktığı 8 maçı da kazanarak hem kulüp rekorunu kıran hem de şampiyonluk iddiasını sürdüren yeşil-siyahlı ekibimizde antrenmana tüm oyuncular katıldı. Morallerin son derece yüksek olduğu yeşil-siyahlı ekibimizde cezalı Fikret ve Cihan dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, oyuncularına rehavete kapılmadan yollarına devam ederek kalan 5 maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi.

KARDO ŞEKİLLENDİ

Son dereceye keyifli ve neşeli geçen idmanda oyuncular kanatlardan yapılan ortalara şut ve gol çalışması ile antrenmanı tamamladı.  Deneyimli teknik adam, idmanda Tarsus maçında oynatacağı 11’i de denedi. Özdemir’in maça Bora, Abdurrahman, Burak, Zafer, Canberk, Serdar, Hüseyin, Talpha, Erçağ, Fatih ve Coşkun 11’iyle çıkması bekleniyor. 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyleşen Teknik Direktör Osman Özdemir, “Maçımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Teknik Direktör Osman Özdemir, Tarsus İdman Yurdu maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek Fikret Topaloğlu’nun yerine genç Abdurrahman’a şans verecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!