Düellonun Sevineni Demirspor Oldu

featured

Düellonun Sevineni Demirspor Oldu

U 19 Play Off B grubu erteleme maçında Kırkpınarspor ile Akyazı Akınspor berabere kalınca ligin bitimine bir hafta kala Demirspor şampiyonluğunu ilan etti.

 

Maça hızlı başlayan Akyazı Akınspor 3. dakikada Berkay ile öne geçen golü kaydetti. 0-1 7. dakikada Duhan Kırkpınar adına beraberlik golünü kaydetti 1-1 karşılıklı ataklarda her iki takımda skoru değiştirmeyi başaramayınca ilk yarı karşılıklı atılan birer golle sona erdi. 1-1

İkinci yarıda da iki takım kazanma arzusu devam etti maçı ilk yarıda atılan iki golle sonuçlanması beklenirken 90 dakikada Baha Akyazı Akınsporu sevindiren golü kaydetti. 1-2, Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Ensar Maçın skorunu belirledi. 2-2 maç sonucu her iki takımda yapılan mücadelenin sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşarken tribünlerden maçı izleyen Demirspor taraftarları alınan beraberlik sonucu ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluk sevincini yaşayan taraf oldu.

Kırkpınarspor 2 Akyazı Akınspor 2

Saha: Erenler

Hakemler: Rahmi Utku Kocaer*** Önder Demir*** Ömer Faruk Kılıç

Kırkpınarspor Tever*** Emre*** Mert*** Vahittin*** Ensar**** H.Berk*** Duhan**** Berkay*** Ahmetcan*** Doğukan**  Batuhan***( Kerem**)

Yedekler: Talha, Tayfur, Enes, Tahsin, Mertcan, Kerem

Antrenör: Yıldırım Yılmaz

AkyazıAkınspor: Eyyüp*** Onur*** Berkant**** Beytullah** Cengizhan*** Yasin***( Doğukan***) Talha*** (Batuhan***) Berat*** Baha**** Mustafa*** Kadircan***

Yedekler: Yunus, Doğukan, Batuhan, Ertuğrul

Antrenör: Ozan Dinç

Goller: dk 3 berkay dk 90 Baha Akyazı AkınsporDk: 7 Duhan dk 90+2 Ensar Kırkpınarspor

Kırmızı Kartlar: dk 80 Kerem, dk 90+1Doğukan KırkpınarsporDk 80 Beytullah Akyazı Akınspor

Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!