DOSTLUK HAFTASI

featured

DOSTLUK HAFTASI

Bu hafta futbol adına çok mutlu oldum çünkü futbolun bütün güzellikleri yan yana geldi. Cumartesi  günü Oynanan Sakaryaspor-Orduspor maçının hasılatının Eymen bebeğe kalması için başlatan Sakaryaspor taraftar grubu olan tatangalar. Yönetim tarafından hasılatın Eymen bebeğe bağışlanacağının açıklanmasının ardından Sakaryalılar cumartesi günü Atatürk Stadı’na koştu. Eymen bebek için tribündeki yerlerini alan taraftarlar üzerine düşeni yaptı. Taraftarlar alınan 5-0 farklı galibiyeti de Eymen bebeğe hediye etti.

Sakaryaspor taraftarı maç boyunca Eymen bebeğe sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar “O para toplanacak Eymen büyüyecek ve Eymen büyüyecek yeşil diyecek” tezahüratlarıyla Eymen için tribünleri inletti. Her golden sonra taraftarlar “Eymen” diye bağırdı. İstendiği zaman futbol herkesi bir amaç uğruna birleştirdiğini görmekten çok mutlu oldum.

Pazar günüde Play off grubunda iki haftanın stresli ve olaylı maçlarından sonra bu hafta gayet sakin ve dostane bir hava içeresinde geçti. Bunda Akyazı ve Karasu ilçelerinin Kaymakam ve Belediye başkanları nezdinde yaptıkları barış görüşmelerinin katkısı çok büyüktü. Kimler akıl ettiyse binlerce kere teşekkür ederiz. Futbol insanları ve ilçeleri birbirine yaklaştıran bir spor olmalı birbirine düşman eden olmamalıdır.

Futbol kavgasız ve gürültüsüz olunca daha güzel olup seyre değer oluyor. Bunun neticesinde bu hafta oynan her üç palay of maçında gayet güzel çekişmeli ve dostane bir havada geçti. Bir spor sever olarak çok mutluyum.

Gelelim Bu haftaki maçlara Kalaycı spor ve Adapazarı spor 1-1 kalarak Puanları paylaştılar. Kalycıspor liderliğini devem ettirdi. Adapazarıspor da kopmayarak umudunu devem ettirdi. Haftanın en çok merak edilen maçında ise Karasuspor son dakikaya kadar galip getirdiği maçı tam kazandım dediği anda beraberlikle bitirerek çok önemli bir avantajı kaçırmış oldu. Akyazıspor ise kaybettiği puanlar yüzünden hedefinden bayağı uzaklaştı.

Bu hafta maçların aynı saatte olması yüzünden Karasugüvenspor ve kocaalispor maçını seyrettim. İlk yarısında her iki takımda birbirini tartarak futbol oynadılar. Bayağı dişe diş bir mücadele izledik ama her iki takımda gol bulamayınca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya Karasugüvenspor daha etkili ve atak başlamasına rağmen bir kontra atakta kocaalispor 1-0 öne geçmesine rağmen bunu kuruyamadı hatta son dakikalarda boş kale yerine dışarıya vurulmasaydı mağlup bile olabilirdi. Kocaalispor bütün maçlarında ikinci yarı zorlanıyor. Ya kondisyonu eksik gücü yetmiyor yada A planından başka bir planı olmadığından rakipleri oyun şeklini çözüyor ve kitliyor.

Fakat şu varki bu sene gayet çekişmeli ve slig sonuna kadar neticesi belli olmayacak heyecanlı bir play off seyredeceğimiz kesin. Bunun yanında dostluk ta devam ederse yemede yanında yat bir play off maçları olacağı kesin. Sporun dostluk kardeşlik ve sevgi olduğunu unutmayarak kalın sağlıcakla

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!