Dostça başladı, kavga ile bitti

featured

Dostça başladı, kavga ile bitti

Saha: Erenler

Hakemler:  Mehmet Akıncık,  Mustafa  Altuntaş, Barış Güngör

Hızırtepe Özenspor: Muharrem*** Emin** Y.Ali** Murat** Taner**  M.Gökay** (Ertuğrul**) Emre** (Oğuzhan**) Aykut** Ümit**  Arif** M.Ramazan** (Sadettin**)

Antrenör: Bilal Akçay

Sapanca Kurtköyspor: Ali Rıza** Halil İbrahim** Semih** (Hayrican**) A.Bahadır** ( Emirhan**) M.Enes** Oğuzhan** Emre*** Ensar*** Burak*** Talha*** Onur** (Emin**)

Antrenör: Nuri Çelik

Goller: Dk. 48 (Pen) Sadettin (Hızırtepe Özenspor),  Dk.90+2 Burak Sapanca Kurtköyspor)

 

Birinci amatör siyah  grup maçında Hızırtepe Özenspor, Sapanca Kurtköyspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Maç centilmence ve dostça başladı, hakem Mehmet Akıncık’ın son düdüğüne kadar öyle devam etti. Futbolcular sahadan çıkarken anlaşılamayan bir nedenle aralarında itişmeler ve kovalamalar oldu.                                                                                       Tribünde bulunan Sapanca Kurtköyspor yöneticileri ve taraftarları kendilerine ve futbolcularına Hızırtepe Özenspor futbolcularının küfür ederek hakaret ettiği gerekçesi ile Hızırtepe Özensporlu futbolculara saldırdı.

Meydana gelen kavgada güvenlik görevlisi Polisler araya girdi ancak olay büyümeye başlayınca takviye kuvvetler çağırıldı, daha sonra her iki takımın yöneticileri sağduyu göstererek olayı önlediler.

img_6357 img_6359 img_6361 img_6363 img_6404 olay

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!