Döndük başa

Döndük başa

Sakaryaspor’un Ayvalıkgücü maçı sanki zirve hesabı yapması gereken Sakaryaspor’un değil, Doğan Seçkin’in maçıydı. Sakaryaspor’un en iyisi Doğan bir gol atıp iki rakibini oyundan attırırken arkadaşları Doğan’ı izlemekle yetindi.

Lig’de zor günler yaşayan Ayvalıkgücü takımı 20 dakika gibi futbolda uzun sayılabilecek bir süreyi 9 kişi oynadı, Sakaryaspor rakip kaleye bile gidemedi.

Yine pozisyon üretemiyoruz, yine pozisyon veriyoruz ve beraberlik serisine devam ediyoruz.

  1. maçını bitiren Sakaryaspor yarısında berabere kaldı. Bu demek oluyor ki ezemiyoruz, ezilmiyoruz ve durumu idare ediyoruz.

Sakaryaspor bu futbolla değil zirveyi yakalamak play-off’u yakalasa kafi.

1-1 biten maç sonunda Sakaryaspor teknik patronu Önder Deniz Kolgu’ya mikrofon uzattığımda hoca defanstan memnuniyetini anlattı ama ben memnun değilim.

Sakaryaspor defansı yine öne geçilen bir maçın altından kalkamadı, başa döndük.

Sakaryaspor sıkıcı bir oyun oynadı. Ayvalıkgücü takımı 9 değil, 6 kişi kalsa maçı ancak hükmen alırdık.

Ayvalıkgücü’nde iki Sakaryalı vardı. Tekspor’lu Enes ve Harmanlıkspor’lu Sinan Sakaryaspor’a karşı 90 dakika oynarken Sinan umutlarımızı kıran golü attı.

Görmeyenler bir puan iyi diye düşünebilir ama gören gözler olarak ben Sakaryaspor’da gidişatı iyi bulmuyor, Sakaryaspor’un ilk yarıyı en az zayiatla geride bırakmasını diliyorum.

Sakaryaspor şampiyon olmak istiyorsa çok işi var çok. Böyle mutlu olduğunu söyleyenler ancak kendini kandırır, benden yazması.

Şu Sakaryaspor’a dokunulmazsa ve “iyi oynuyoruz” nutukları atılmaya devam edilecekse play-off en kuvvetli ihtimal, şampiyonluk uzak ihtimal.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!