DİYARBEKİR’DEN GÜZEL MANZARALAR

featured

DİYARBEKİR’DEN GÜZEL MANZARALAR

HAZIRLAYAN : Sırrı ŞANLI

Sakaryaspor Diyarbakır Seyrantepe Stadında Diyarbekirspor’un konuğu oldu. Osman Özdemir’in Teknik Direktörlüğe geldiğinden bu yana 7 Maçtan galibiyetle ayrılan Sakaryaspor bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak 8. Galibiyetini aldı ve zirve yarışında inatla iddiasın sürdürmeye devam etti. Sakarya’dan gelen 100’e yakın taraftar da takımlarını desteklerken her iki tribün arasında dostluk rüzgarları esti. Maç sonunda da tribünlerle futbolcular galibiyet esvinçlerini birlikte paylaştılar. İşte maçtan görmeyi istediğimiz bir özeti sizlerle paylaşıyoruz.

HAYDİ HAYIRLISI !

Sakaryaspor, Spor Toto 3.Lig’in 29’ncu haftasında Diyarbekirspor’un konuğu oldu. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak 8’de 8 yaptı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta ikinci yarıya hızlı başlayan Sakaryaspor 53’ncü dakikada Fikret Topaloğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. Zorlu deplasmandan tek golle kazanan Sakaryaspor, üst üste sekizinci galibiyetine imza attı. Sakaryaspor, lider Afyon’un berabere kaldığı haftada puan farkını 5’e indirdi.

DOSTLUK YİNE ÖNE ÇIKTI

Çarşamba günü Diyarbakır’da oynanan zorlu mücadeleyi Manisa bölgesi hakemlerinden Çağatay Şahan yönetti, Yeşil-Siyahlılar Fikret’in 53.dakikada attığı golle 0-1 kazanınca 8’de 8 yapmış oldu. Harika bir havada geçen karşılaşmaya Diyarbekir ve Sakaryaspor taraftarların dostluğu damga vurdu. Bütün tribünler Şehit Gaffar Okan için birlikte tezahüratlar yaptı ve tribünlerde hoş görüntüler oluştu. Ayrıca kardeş takım olan Diyarbekirpor taraftarları SMA hastası Eymen bebek için anlamlı bir davranış sergileyerek bulundukları kale arkası tribününe “Eymen Büyüyecek Şampiyonluk Görecek” yazılı pankart astı.

 

GOL ATTI AMA KART CEZALISI OLDU

Sakaryaspor’un sağ beki Fikret Topaloğlu, Diyarbekirspor maçında cezalı duruma düştü.

TARSUS MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

İlk yarıda 34’ncü dakikada sarı kart gören FikretTopaloğlu  ligdeki kart sayısını dörde çıkardı. İkinci yarıda takımı galibiyete taşıyan golü atan Fikret oynadığı futbolla tam not aldı. Fikret, Tarsus maçında takımdaki yerini alamayacak.

 

 

 

BORA HARİKALAR YARATTI

Diyarbakır Seyrantepe Stadında oynanan önemli karşılaşmaya çıkarken her iki takım da maça iddalı başladı. Maçın ilk yarısında iki pozisyonda harika kurtarış yapan kaleci Bora Sevim maçın ikinci yarısında Sakaryaspor golü bulduktan sonra geriye yaslanınca yaptığı seri kurtarışlarla kalesinde adeta devleşti. Diyarbekirspor forvet oyuncuları birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen kaleci Bora’yı bir türlü geçemediler. Bora da bizden 4 Yıldızı hak etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!