DİŞLİYE GEÇMİŞ OLSUN‏

featured

Geyvespor’un başarılı futbolcusu Yusuf Dişli ameliyat oldu.

Geçtiğimiz haftalarda rakibi ile girdiği mücadelede sonucu çapraz bağlarında sıkıntı oluşan Geyvespor’un başarılı futbolcusu  Yusuf Dişli ameliyat oldu.

Özel Ada Tıp Hastanesinde Dr. Ozan Akça ve ekibi tarafından ön çapraz bağlarından operasyon yapılan Yusuf Dişli ameliyat sonrası istirahata çekildi.

Geyvespor antrenörü Fikret Avcı ve kaptan-kaleci Coşkun Yılmaz Özel Ada Tıp Hastanesinde operasyon geçiren Yusuf Dişliye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Geyvespor Başkanı Neşet Çakır’da ameliyatı sonrası başarılı futbolcu Yusuf Dişli’yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geyvespor’lu Yusuf Dişli’nin babası  Erol Dişli, Geçmiş olsun ziyaretinden dolayı Geyvespor yönetimi , hocası ve kaptanına teşekkür etti.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

geyvesporlu-yusuf-disli-ameliyat-oldu- (1) geyvesporlu-yusuf-disli-ameliyat-oldu- (2) geyvesporlu-yusuf-disli-ameliyat-oldu- (3) geyvesporlu-yusuf-disli-ameliyat-oldu- (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!