Devlerden İstanbul tarifesi: 42 sayı fark

featured

Devlerden İstanbul tarifesi: 42 sayı fark

Büyükşehir Basket, TBL 21. hafta programı kapsamında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşılaştığı Pertevniyal Gençlik’i 55-97’lik skorla mağlup etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 21. hafta programı kapsamında Pertevniyal Gençlik ile İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda karşılaştı. Mücadelenin ilk periyodu Büyükşehir Basket’in 13-22’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Müsabakanın 2. çeyreğinde de sahanın hakimi olan Büyükşehir, devreye 20 sayılık farkla 24-44’lük skor avantajıyla gitti.

 

Büyükşehir liderliğini sürdürdü

Müsabakanın 3. çeyreğinde de hücum ve savunmanında tek hakimi olan Büyükşehir, son periyoda 19 sayı farkla 45-64’lük skorla önde girdi. Son çeyrekte de farkı iyice açan Büyükşehir, parkeden 55-97’lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte dev adamlar liderliğini sürdürdü. Büyükşehir Basket’te Yiğitcan Turna, 22 sayıyla sahanın en skorer ismi oldu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!