DEV ADAMLAR PERTEVNİYAL’İN KONUĞU OLACAK

featured

DEV ADAMLAR PERTEVNİYAL’İN KONUĞU OLACAK

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 21. hafta programı kapsamında Pertevniyal ile karşılaşacak.

Büyükşehir Basket, TBL 21. hafta programı kapsamında Pertevniyal ile karşılaşacak. 31 Ocak Salı günü İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.

SALI GÜNÜ İSTANBUL’DA

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 21. hafta programı kapsamında Pertevniyal ile karşılaşacak. 31 Ocak Salı günü İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Ligde liderliği sürdürdüklerini ifade eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, zorlu Pertevniyal maçını kazanarak hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade etti.

ŞAMPİYONLUĞA İNANCIM TAM

Köse, ?Her fırsatta ifade ediyorum: takımıma ve oyuncularıma güvenim tam. Bu yıl şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bazı zamanlar form düşüklükleri olacaktır. Sakatlıklar olacaktır. Ancak önemli olan bu işin sonunun güzel bitmesidir. Biz yönetimdeki arkadaşlarımız, teknik ekibimiz ve oyuncularımızla birlikte şampiyonluğa inanıyoruz. İnşallah Pertevniyal maçını da kayıpsız geçerek yolumuza devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!