Dev Adamlar Parkeye İndi

featured

Dev Adamlar Parkeye İndi

Büyükşehir Basket 2016 – 2017 sezonu öncesi ilk antremanına çıktı. Koç Burak Bıyıktay, “Yeni sezon öncesinde şehrin ve yönetimimizin düşüncesi neyse bizimde tek düşüncemiz o. Biz bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda takım olarak kenetleneceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2016 – 2017 sezonu öncesi hazırlıklarına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Büyükşehir Basket, 8 Ağustos Pazartesi günü ise hazırlık kampı için Çanakkale’nin yolunu tutacak. Yeni sezon öncesinde tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Koç Burak Bıyıktay, “Yeni sezon öncesinde şehrin ve yönetimimizin düşüncesi neyse bizimde tek düşüncemiz o. Biz bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda takım olarak kenetleneceğiz.” diye konuştu.

 

Takım Olgusu Oluşacak

Hazırlık süreci ile ilgili konuşan Bıyıktay, “8 Ağustos Pazartesi günü Çanakkale kampına gideceğiz. Orada hem kondisyon hem de taktik ağırlıklı antremanlar gerçekleştireceğiz. Orada ki kampın ayrı bir özelliği de takımımızın kaynaşması açısından önemli olacak. Bilindiği üzere yeni bir takımız. Geçtiğimiz yıldan sadece 3 oyuncumuz var. Dolayısıyla takım olma olgusunu yaratmak için orada olacağız” ifadelerini kullandı.

 

En İyi İsim Olacak

Yabancı transfer konusu ve taraftarlarla ilgili de konuşan Koç Burak Bıyıktay, “Yabancı transferi konusunda acelececi davranmıyoruz. Bütçemiz doğrultusunda en iyi ismi kadromuza katmak istiyoruz. Ayrıca taraftarlarımızda bu yıl her zaman ve her koşulda bize destek olmalılar. Zaman zaman istenmeyen sonuçlar olabiliyor. Ancak bunlara takılmadan her zaman arkamızda olmaları bize ayrı bir motivasyon getirecektir. Bir takım için taraftar olmazsa olmazdır. Dolayısıyla taraftarlarımızın verdiği desteği en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

bas idman (1) bas idman (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!