Dev Adamlar Ligin İlk Maçına Çıkıyor

Dev Adamlar Ligin İlk Maçına Çıkıyor

Büyükşehir Basket, 10 Ekim Cumartesi günü TB1L’de ilk maçına çıkıyor. Ankara Mamak DSİ ile Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Takımda yakalanan havadan memnun olduklarını ifade eden Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, Sakarya basketbolunu çok daha ileri seviyeleri taşıyacaklarını belirtirken Koç Okan Çevik ise; taraftarları şehrin takımının yanında olmaya davet etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkıyor. Büyükşehir Basket, 10 Ekim Cumartesi günü Mamak Ankara DSİ ile karşılayacak. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Lige galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, basketbol sevdalılarını şehrin takımının yanında olmaya davet etti.

 

Taraftarlarımızı Bekliyoruz

Erdal Şenkardeş konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “10 Ekim Cumartesi günü ligdeki ilk maçımıza çıkıyoruz. Takımızı güçlendirmek adına yeni transferler yaptık, güçlü ve iddialı bir kadro kurduk. Takımımıza verdiği destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz de bu anlamda hep bizim yanımızda oldular. Gerek yönetimde gerekse takımda çok güzel bir hava var. Hedefimiz şampiyonluk. Taraftarımızın gücüyle Sakarya basketbolunu çok daha ileri seviyelere taşıyacağız.”

 

Hedef Galip Başlamak

Verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen Koç Okan Çevik ise; “Uzun ve zorlu lig maratonuna başlıyoruz. Bu yıl takımlar önemli hamleler gerçekleştirdi. Bizde gerek takım olarak gerekse yeni transferlerimiz ile lige çok iyi hazırlandık. Türkiye Federasyon Kupası’nda da iyi bir mücadele ortaya koyduk. Ligin güçlü ekiplerinden Mamak ile evimizde oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle güzel bir oyunu sahaya koyacağımıza inanıyoruz. Şampiyonluk yolunda ilk randevu çok önemli. Yeni sezon Sakarya ve kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!