Dev Adamlar Denizli’ye Hazır

featured

Dev Adamlar Denizli’ye Hazır

Büyükşehir Basket, TB1L 24. hafta programı kapsamında Sinpaş Denizli Basket ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 5 Mart Cumartesi günü oynanacak kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 24. hafta maçında Sinpaş Denizli Basket ile karşılaşacak. 5 Mart Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Kritik mücadeleye çok iyi hazırlandıklarını söyleyen tecrübeli Koç Okan Çevik, parkeden galibiyetle ayrılacaklarını belirtti.

Salonda Buluşalım

Takımda morallerin yüksek olduğunu da ifade eden Koç Okan Çevik, “Sinpaş Denizli Basket ile bu hafta önemli bir maça çıkacağız. Tüm hafta boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Takımımızda moraller yüksek. Son topa kadar bizleri destekleyecek taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyoruz. Tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü saat 19.00’da salona bekliyoruz” diye konuştu.

okan cevik

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!