Dev Adamlar Avantaj Peşinde

featured

Dev Adamlar Avantaj Peşinde

Büyükşehir Basket, playoff çeyrek final serisinin ilk maçında Gediz Üniversitesi ile karşılaşacak. 12 Mayıs Perşembe günü, Gediz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 16.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playoff çeyrek final serisinin ilk maçında Gediz Üniversitesi ile karşılaşacak. 12 Mayıs Perşembe günü, Gediz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 16.00’da başlayacak. İzmir yolculuğuna çıkan tüm teknik ekip ve oyunculara başarı dileklerini ileten Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, 2 maç sonunda şehre avantajlı sonuçlarla döneceklerini ifade etti.

Avantaj Sağlayacağız

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “34 haftalık normal lig sezonunu geride bıraktık. Şimdi en önemli maçlar için parkeye çıkacağız. Sıralamada bitirdiğimiz yer gereği serinin ilk iki maçını deplasmanda oynayacağız. Her zaman takımımıza ve teknik ekibimize güvendiğimizi ifade ettik. İnşallah deplasmanda oynayacağımız maçları kazanarak şehrimize avantajlı bir şekilde döneceğiz” diye konuştu.

Taraftara Çağrı

Bayraktar konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Buradan taraftarlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Playoff çeyrek final serisinde evimizde oynayacağımız mücadelelerde tüm basketbolseverleri  takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz. Taraftarlarımızın oyunun gidişatına gösterdiği etkiyi daha önceki maçlarımızda da gördük. Onların ne kadar önemli bir faktör olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden sahamızda oynayacağımız maçların dolu tribünler önünde oynanmasını temenni ediyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!