Dereceye Giren Özel Sporculardan Çelikel’e Ziyaret

featured

Dereceye Giren Özel Sporculardan Çelikel’e Ziyaret

12-14 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular 2.Bölge (İç Anadolu ve Marmara) Atletizm Şampiyonası’ndan dereceyle dönen Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcuları Cengiz Aydın, Mert Gülfidan ve İl müdürlüğü antrenörü Nilüfer Özen Aslantepe Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e ziyarette bulundular.

118 spor kulübünden, 615 sporcu, antrenör ve idarecinin katılarak büyük bir rekora imza atılan şampiyonada Cengiz Aydın 100 m’de 12.50 dk ve uzun atlama dalında 5.40 m derecesiyle her iki dalda da ikinci olarak 17-18 Nisan’da düzenlenecek Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Mert Gülfidan 100 m dalında 3. olurken, gülle atma dalında ise 6.40 m ile 2. olarak şampiyonayı tamamladı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladı ve Nisan ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda başarı dileklerinde bulundu.

DSC_0002

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!