DEMİRATLI SAKARYALILAR ÇANAKKALE’DEYDİ

featured

DEMİRATLI SAKARYALILAR ÇANAKKALE’DEYDİ

Çanakkale’de düzenlenen Tarihin İzinde Sürüyoruz – Çanakkale Bisiklet Turu’na Sakarya’dan 30 bisikletli  katıldı.

“ ATALARIMIZIN EBEDİ MABEDİNE ULAŞTIK “

Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesi üyesi  bisikletliler, “Demiratlı Sakaryalılar Çanakkale Yolunda” sloganıyla Çanakkale’de pedalladı.  İki gün boyunca Çanakkale’nin boğaz kıyılarında düzenlenen turlarda toplam 150 kilometre sürüşe binlerce bisikletli dahil oldu.

25 – 26 Mart 2017 tarihinde bisiklet turlarına dahil olan Sakaryalı bisikletliler, Türkiye’nin dört köşesinden gelen binlerce bisikletli ile birlikte Çanakkale Şehitleri Anıtına ulaştı.

Bisikletliler Derneği Sakarya Şube Başkanı İlhan Şengel, “ 102 yıl önce aziz vatanımızı işgal etmek için bir araya gelen kuvvetlere karşı, toprağını savunmak adına at sırtında ve birçok zorlukla Anadolu’nun her yerinden atalarımız Çanakkale’yi geçilmez kıldı. Bizler de 102 yıl sonra aynı maneviyat ve bilinç ile demiratlarımızla atalarımızın ebedi mabedine ulaşarak duamızı ettik, minnetimizi sunduk.” diyerek etkinliğe katılan bisikletlilere  teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!