Dart Şampiyonasında Sakarya’yı Pamukova temsil edecek..

Dart Şampiyonasında Sakarya’yı Pamukova temsil edecek..

Sakarya Okul Sporları Liseler Arası Dart Turnuvasında Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, takım olarak şampiyon olarak Sakarya’yı Türkiye Liseler Arası Grup Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı..

Sakarya Anadolu Lisesin de 10 okulun katılımı ile gerçekleşen Okul Sporları Liseler Arası Dart Turnuvasında Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  genç kızlar ve genç erkeklerde takım halinde şampiyon oldu. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  aldığı bu başarılı sonuçla, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Sakarya’yı Türkiye Liseler Arası Grup Şampiyonasında temsil edecek.

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geçtiğimiz yıl Sakarya da yapılan müsabakalarda yine takım halinde şampiyon olmuş ve Türkiye Liseler Arası Grup Şampiyonasında Sakarya’ya Türkiye 5’inciliğini kazandırmıştı.

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin almış olduğu başarılı sonuç sonrası, okul müdürü Osman Aydın öğrencileri ve beden eğitimi öğretmeni Taylan Güngören’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!