Darıca G.Birliği 2 – Sakaryaspor 3

featured

TFF 3. Lig 3. Grup 25. haftasında Darıca G.Birliği ile Sakaryaspor Darıca İlçe Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Sakaryaspor 3-2 kazandı.

ZOR YIRTTIK 3-2

.İlk yarıda 30’lık bir ustunlukle soyunma giren Sakaryaspor ikinci yarıya kötü başladı. Tamamen kendi yarı alanına haps olan yeşil siyahlılar kalelerinde gördükleri iki golle şok oldular. Buna karşılık Sakaryaspor iki net gol pozisyonundan yararlanamadı ve deplasmandan aldığı uç puanla 4’te 4 Yaptı.

FARK BEKLERKEN

Sakaryaspor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanından da 3 puanla döndü.

Maça çok iyi başlayan Sakaryaspor ilk yarıyı Coşkun Yılmaz, Hüseyin Altuğ Taş ve Serdar Ümit Deniz’in golleriyle 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda skoru korumaya çalışan yeşil-siyahlılar 73’te Özer, 83’te ise Cafercan’ın gollerine engel olamadı.

Zorlu maçtan 3-2 galibiyetle ayrılan Sakaryaspor puanını 48’e yükselt ti ve lider ile aradaki farkı 7’ye indirdi durum 3-2 oldu.

Maça iyi başlayan Sakaryaspor 3. Dakikada 1-0 One geçti. Bu dakikadasagdan kullanılan bir korner atışında topa iyi yükselen Coşkun takımını 1-0 öne geçirdi. Yine bir korner atışında bu defa arka direkte topla buluşan Hüseyin Altuğ 16. Dakikada farkı ikiye çıkarttı. Maçın 26. Dakikasında sol taraftan kullanılan bir faul atışında oluşan karambolde topa arka direkte son dokunan Serdar Umit farkı 3’e çıkarttı.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Darıca 71. Dakikada oyuna ikinci yarıda giren Ozer’le  durumu 3-1’e getirdi. 82. Dakikada kazanılan frikik atışında cafer Can’ın şutunu kaleci Bora altından kaçırdı ve durum 3-2 Oldu.

Geride kalan dakikalarda Sakaryaspor iyi bir savunma yaparak SAHADAN 3-2 Galip ayrılarak 4’e + yaptı.

DARICA GB: 2-SAKARYASPOR: 3

STAT: Darıca İlçe

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu ** Arda Darcan ** Ersin İşsever **

DARICA GB: Gökhan ** Alper ** Metehan * (Dk. 22 Özer **), Cafercan ** Sinan ** İlyas ** (Dk. 46 Hayrullah) Yusuf ** Abuzer ** Alperen ** (Dk. 34 Aziz **) Selçuk ** Muratcan **

T.DİREKTÖR: Sadullah Zehir

SAKARYASPOR: Bora ** Canberk *** (Dk. 90 Abdurrahman) Zafer *** Serdar Ümit *** Hüseyin Altuğ *** (Dk. 81 Aytaç *) Fikret *** Talha (KK) Fatih *** (Dk. 65 Ferhat *) Coşkun *** Burak *** Erçağ ***

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER: Dk. 73 Özer, Dk. 83 Cafercan (Darıca GB), Dk. 3 Coşkun, Dk. 15 Altuğ, Dk. 26 Serdar (Sakaryaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 89 Talha (Sakaryaspor)

SARI KARTLAR: Abuzer, Cafercan, Alper (Darıca), Burak (Sakaryaspor)

Dk. 3 GOOLLL-Sakaryaspor’da kazanılan korner atışını Erçağ kullandı. Erçağ’ın ceza sahasına ortaladığı topu Coşkun düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

Dk. 12- Sakaryaspor’un atağında Erçağ’ın indirdiği topa Coşkun kontrol etti ve dönerek vuruşunu yaptı. Kaleci gole izin vermedi.

Dk. 15 GOOLL- Sakaryaspor’da Talha’nın kullandığı korner atışında Zafer ön direkte topu arkaya aşırttı, Hüseyin Altuğ Taş golü attı. (2-0)

Dk. 26 GOOLL- Sakaryaspor’da kazanılan serbest vuruşu Sedar Ümit Deniz kullandı. Serdar’ın şutunda top ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu.

Dk. 73 GOL- Darıcaspor atağında Özer Kutlu topu ağlara gönderdi. Maçta durum 3-1 oldu.

Dk. 83 GOL- Darıcaspor’da kazanılan serbest vuruşu Cafercan kullandı. Cafercan’ın frikiğinde Bora koltuk altından topu kaçırdı ve maçta durum 3-2 oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!