CUMHURİYET KUPASI START ALDI

  1. CUMHURİYET KUPASI START ALDI

Erenler Belediyesi ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası, Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak’ın başlama vuruşu ile start aldı.

4 GRUPTA 16 TAKIM TER DÖKECEK

Bu yıl ki Cumhuriyet Futbol Kupası için 4 grupta toplamda 16 takım kupanın sahibi olabilmek için ter dökecek. Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün başlama vuruşu ile Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde start alan turnuvanın açılış müsabakalarında Ali Dilmen O.O ile Yücel Ballık O.O takımları karşı karşıya geldi.

BAŞKAN  ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten; “İlçemizin kurulduğu bu sene 9. yıl oluyor ve 8 yıldan beri bu turnuvayı Erenler Kaymakamlığı ve Erenler Belediyesince ortaklaşa düzenliyoruz. İlçemizdeki 18 orta okulun 16 tanesi turnuvaya dahil olmuştur. Eğitim ve öğretimin yanında sportif ve sanatsal faaliyetlere çok önem veriyoruz. Bu alanda çok şanslı bir ilçeyiz. Belediyemizin her türlü imkanı var ve bizlerde bu imkanlardan yararlanıyoruz. Sizler de bunu iyi değerlendirin. Hiçbir ilçede böyle halı sahada turnuva yapıldığını duymuyoruz. Hiçbir ilçede tiyatro salonunda etkinlik yapıldığını duymuyoruz. Fakat burada her şey sizin elinizde ve hizmetinizde. Sizin namınıza Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EN İYİSİ ERENLER”

Erenler Spor Kompleksinde geleneksel hale gelen Futbol Turnuvası hakkında görüşlerini belirten Okul sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova da, “Bütün İl genelinde ki spor organizasyonlarını yapıyoruz ama Erenler de ki bu Cumhuriyet Kupası organizasyonu kadar güzel ve iyisi hiçbir ilçede yok. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

“AMACIMIZ SPOR ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise konuşmasında; “Burada herşeyden önce amacımız yavrularımızı spora alıştırmak. Bu güne kadar birçok futbol turnuvası düzenledik. Okullar arası ve mahalleler arası turnuvalar ile çocuklarımıza sporu ve futbolu sevdirdik. Şu anda birçoğu çeşitli kulüplerde oynuyor. Gelecek yıllarda da inşallah bu turnuvalarımız aynı güzellikte devam edecektir. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

“ANLAMLI BİR TURNUVA”

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak; “Bugün çok anlamlı bir turnuvayı başlatıyoruz. Belediye Başkanımız her türlü sosyal ve sanatsal faaliyetlere büyük bir destek veriyor. Bu konuda Erenler İlçesi olarak çok şanslıyız. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve biz sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını seviyoruz. Çocuklarımızın ruhsal gelişimi için bu tür spor faaliyetler çok önemli. Turnuvanın, Cumhuriyetimize layık bir şekilde güzel bir şekilde başlamasını ve noktalanmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR

A Grubu; A.Esma Kocabıyık O.O.-Hacı Mehmet Akkoç O.O.-Özel Fatih O.O.-Mehmet Gölhan O.O. B Grubu; Ali Dilmen O.O. – Özel Mefkure O.O. – Yücel Ballık O.O. – İmam Hatip O.O C Grubu; Akşemsettin O.O. – Büyükesence O.O. – Ekinli O.O. – Şehit Mehmet Solak O.O D Grubu; TEV Esat E.B.B.O.O. – Yeşiltepe O.O. – Nurettin Tepe O.O. – Küpçüler O.O

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!