“ COŞKULU BİR FUTBOL ORTAYA KOYDUK “

featured

FATİH GİRDİ OYUN DEĞİŞTİ

Sakaryaspor dün akşam saha ve seyircisi önündeki ikinci maçını Nazilli Belediyesi ile yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısını golsüz bitiren Yeşil-Siyahlılar, 46ncı dakikada Fatih’in oyuna girmesiyle birlikte rakip kalede baskı kurdular. İkinci yarıda Teknik Direktör Osman Özdemir’in yaptığı değişikliler ve oyuna müdahale üç puanı getirdi. 75’nci dakikada sol kanattan Fatih Özçelik ile gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahasına kesilen topa Coşkun Yılmaz kafayı vurdu ve top ağlara gitti. Sakaryaspor bu golle 1-0 öne geçti. Maçın 90’ncı dakikasında ise sahneye Beykan Şimşek çıktı. Sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Beykan Şimşek rakibinden sıyrılarak şutunu çekti ve maçın skorunu belirledi.

BAKMAYIN ZORLANDIĞIMIZA

Baştan sona üstün oynadığımız maçta, daha önceki bir çok takım gibi yata yata ve sadece gol yememek adına oyunu çirkinleştirmek isteyen bir rakibimiz vardı karşımızda. Buna rağmen her iki yarıda da bariz üstünlük kurduk ancak özellikle Mahir’in beceriksiz vuruşları bizi gollerden etti. Adeta gol kaçırma yarışının oynandığı maçta ilk gol oyuna 2.yarı giren iki oyuncumuzdan geldi. Fatih sağdan rakip ceza alanına girdi. Coşkun’un kafasına doğru AL DA AT dercesine nefis bir orta yaptı. Coşkun da onu kırmadı ve ilk golümüz böyle geldi. Beykan’ın golü ise gerçekten görülmeye değerdi. Ne sağ bek bıraktı ne kaleci. Bir sağ bir sola yatırdı. Sonra plasesini yaptı ve skoru 2-0 yaptı. Bu galibiyet ile de, lider Urfasporun 4 puan gerisinde olmasına rağmen, 1 basamak yükselip 5.sıraya çıktı.

“ HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK “

Sakaryaspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir, Nazilli Belediyespor galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada hak ettikleri  bir galibiyet aldıklarını söyledi.

“ COŞKULU BİR FUTBOL ORTAYA KOYDUK “

Özdemir, “Oyuncularımı kutluyorum. Çok coşkulu bir futbol ortaya koyduk. Rakibimiz tamamen kapanmaya gelmişti. Böyle takımlara karşı işler kolay olmuyor ama oyuncularım nasıl oynanacağını herkese gösterdi. Yönetimle birlikte sezon başında koyulan hedefe emin adımlarla yürüyerek yolumuza devam edeceğiz. Sezon sonunda belirlenen hedefe ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Nazilli maçı öncesinde Teknik Direktör Osman Özdemir ile yönetim arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Özdemir dün akşamki maçta ikinci yarıda oyuna yaptığı müdahaleler ile galibiyeti getirdi. Özdemir’in her iki golde de büyük sevinç yaşadı.

“  İYİ OYNADIK GALİBİYETİ HAK ETTİK

Kaptan Zafer Aydoğdu ile Burak Bekaroğlu maçtan sonra yaptığı açıklamada haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Burak, “Bugün kazanmak istiyorduk. Rakibimiz tamamen 1 puanı oynadı. Ancak ikinci yarıda istediklerimizi daha iyi yaparak maçı kazandık” dedi. Uzun zaman sonra ilk 11’de şans bulan kaptan Zafer Aydoğdu ise “Bugün iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bende uzun zaman sonra şans buldum ve bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum” dedi.

TARAFTAR COŞTU

Kahramanmaraş maçından sonra ikinci kez takımını Yeni Atatürk Stadında karşılayan yaklaşık 18 bin taraftar, 90 dakikalık destek ile Sakaryaspor’un galip gelmesi için mücadele etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın’ın da izlediği maçın 75 dakikasında gol göremeyen taraftarlar, son 15 dakikalık bölümde yeni stadı inlettiler ve maç bitiminde futbolcuları ayakta alkışladılar.

ÇOLUK ÇOCUK MAÇA GELDİLER !

Maça ailece gelip, ailesinin yanında elleriyle KALP işareiti yapan kadınlarımızın Sakaryaspor sevgisinden mi söz edelim size, yoksa yaşı daha 16 olan ama üstüne giyldiği Yeşil siyahlı Sakaryaspor formasıyla, sesi kısılıncaya kadar bağıran genç kızlarımızı. Yoksa yeni kundaktaki bebek ve annelerini mi? Kısacası, 41 günlükten, 88 yaşına kadar ki her Sakaryaspor sevdalısı yerini aldı bu maçta. Tek üzüntü, 15 Gün önceki 28 bin seyirci yerine sadece 20 bine yakın seyircinin olması. İnşallah bundan sonraki ilk maçta yine 28 bin seyirci olacaktır çünkü buna takımın ihtiyacı var. Ve maç öncesi başlayan sevgi gösterileri, maç sonunda da sürdü. Ama hem de ne sürüştü bu bir bilseniz. Maça gelenler en azından cep telefonlarından o şahane manzarayı çekip kaydittiler, akıllı telefonları olmayanlar ise canlı canlı izleme şansı buldular. Hiç şüphe yok ki bu galibiyette de en büyük pay bu taraftarımızın, çoluğuyla çocuğuyla gelen ailelerin.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!