ÇOCUKLAR VE ANNNELER YÜZME ÖĞRENDİLER

featured

ÇOCUKLAR VE ANNNELER YÜZME ÖĞRENDİLER

Adapazarı Belediyesi’nin Yaz tatilinde çocuklara, okullar açıldığında ise annelere yönelik düzenlediği Yüzme kurslarında toplam 3 bin 100 çocuk ile 2 bin 470 Anne yüzme öğrendi.

YÜZLERCE ANNE VE ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDİ

Adapazarı Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Yüzme kurslarında bu güne kadar 2 bin 470 Anne yüzme öğrenirken, yaz tatillerinde çocuklara yönelik açılan kurslarda ise toplam 3 bin 100 çocuk yüzme öğrendi. Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, yüzmenin sağlık açısından da önemli bir spor olduğuna dikkat çekerek, “Başkanımız Süleyman Dişli’nin spora ve yüzmeye verdiği önem nedeniyle öncülük ettiği yüzme kurslarımızı her yıl düzenliyoruz. Yaz tatillerinde çocuklara, okullar açıldığında da “Çocuklar Okula Anneler Havuza” projemizle Annelere yönelik yüzme kursu açıyoruz. Kurslarımıza ilgi her geçen gün artıyor. Hem annelerin hem çocukların yüzme öğrenmeleri bizi mutlu ediyor. Kurslara yönelik heyecanımızı arttırıyor”dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!