Cimnastikçilerin TEK ADRESİ

featured

Cimnastikçilerin TEK ADRESİ

İlimiz spora uzun yıllar hizmet veren Rüstemler Necmi Uztürk Spor Salonu,  2011 yılından bu yana Cimnastikçilerin tek adresi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Haftanın 6 günü

Cimnastikçiler, 3 yaş-10 yaş arası Cimnatikçiler çalışmalarını hafta sonu, yarışmacı olan cimnastikçilerde hafta içi antrenmanlarını N.Uztürk Spor Salonunda  neşeli bir şekilde sürdürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Murat Şimşek ,Halis Coşkun ve Ece Deniz Şimşek Artistik , Semra Ediz ise Aeorobik alanında öğrencilere cimnastik spor antrenmanları yaptırıyor.

Milli sporcular

İlimizde bu sene Ahmet Çoruh , Ahmet Turmamış , Ecem Barklı ve Ecre Barklı aerobik cimnastik branşında milli takımda yer aldı.

Artistik Cimnastik Okullararası Türkiye Şampiyonasında Selin Başlı 2nci,  Semih Başlı ve Ozan Albayrak 3ncülük madalyası alarak ilimizin gururu oldular. Necmi Uztürk Spor Salonu Anadolu Yıldızlar Ligi finali, Aeorobik Cimnastik Türkiye şampiyonası , Aerobik cimnastik milli takım kampı olmak üzere önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptı.

Neden Cimnastik

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Cimnastik hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan özellikle en erken başlanabilen (5 yaş) bir spor olan, tüm çocuklara yönelik olimpik bir branştır. Cimnastik branşı tüm spor branşlarının temelini oluşturur. Her spor branşı belli oranda denge,esneklik ,kuvvet, koordinasyon, sürat, çeviklik, dinamizim ve dayanıklılık gibi temel motorik özellikleri içerir. Cimnastiğin tüm branşların temeli sayılmasının nedeni motorik özelliklerin tamamını bünyesinde barındıran ve gelişimini sağlayan branş olmasıdır. Bu yüzden de tüm çocuklarımızı Necmi Uztürk Spor Salonunda Cimnastik sporunu yapmaya davet ediyorum “  dedi.

 

cimnastik-1 cimnastik-12 cimnastik-21

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!