ÇETİNKAYA: “Artık Sakarya’ya meyve verme zamanı gelmiştir”

ÇETİNKAYA: “Artık Sakarya’ya meyve verme zamanı gelmiştir”

Geçtiğimiz yıl Kobaş Yüzme Kulübü’nde göreve başlayan 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Serhat Çetinkaya; “Artık Sakarya’ya meyve verme zamanı gelmiştir” diyerek; hedeflerinin Türkiye şampiyonasında final yüzdürmek ve önümüzdeki yıl itibariyle milli takım seçmelerine katılmayı elde etmek olduğunu söyledi.

Kobaş Yüzme Kulübü’nde göreve başladığı ilk gün itibariyle çalışmalarına hızlı başlayan ve ilk olarak antrenörlere 150 saatlik uygulamalı ve teorik eğitimler veren Antrenörlerin antrenörü 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Yüzme Teknik Direktörü Serhat Çetinkaya; antrenörlerin yetiştirdiği sporcuları ise hedefe doğru yürümekte.  Geçen yıl Temmuz Ağustos ayları içerisinde 11-12 yaş takımında 6 sporcusuyla Türkiye Şampiyonası’nda Kobaş Yüzme Kulübü ve Sakarya’yı temsil ettiklerini ve 6 sporcunun tamamının da altın madalya aldığını ifade eden Çetinkaya; Kasım ayı itibariyle de altyapıdaki sporcuların yarışmaya hazırlık ile ilgili çalışma yaptıklarını söyledi. Çetinkaya, eğittikleri 50 sporcunun Sakarya genelindeki bölgesel yarışmalarda yarışarak, çeşitli derecelere girdiğini de söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!